Dzięki !
Car-Net
Re: Car-Net
Co może być przyczyną, że co chwile globusik jest niepodświetlony? dwa dni jest, później dwa dni nie ma go.
- Blazio1946
- Posting Freak
Ogólnie jakiegoś huawei, ale ogólnie nie miałem go ostatnio 5 dni, bo był na wyjeździe i globusik był podświetlony. Router wrócił było 2 dni okej, a teraz lipa. Myślisz, że to on za to odpowiada ?
- Blazio1946
- Posting Freak
Masz instalację telefoniczną standard czy z gniazdem sim - comfort lub biznes ?
Podczas wyjazdu nie udostępniałeś netu z telefonu ?
Podczas wyjazdu nie udostępniałeś netu z telefonu ?
Arteon R-line 190 TSI
- Blazio1946
- Posting Freak
Malowanie trawy, ciąg dalszy. Zmiany i ulepszenia w stylu vw.
Najpierw był car net, potem we connect a teraz coś niesamowitego. We connect zmienia się w we connect go. Naprawdę to niczymym to się nie różni od carmetu oprócz szaty graficznej, nazwy i loga w dodatku sami to piszą.
Najpierw był car net, potem we connect a teraz coś niesamowitego. We connect zmienia się w we connect go. Naprawdę to niczymym to się nie różni od carmetu oprócz szaty graficznej, nazwy i loga w dodatku sami to piszą.
Arteon R-line 190 TSI
- Osfald
- Senior Member
Apka do tego Go jest już jakiś czas w sklepie Play... nie wiem czy to taka nowość.
Fakt faktem, że ludzie jadą po tej aplikacji bardzo podobnie jak po WeConnect bez Go
Fakt faktem, że ludzie jadą po tej aplikacji bardzo podobnie jak po WeConnect bez Go
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
Plus do tego jakieś urządzonko mam mieć, żeby podłączyć (chyba) pod gniazdo OBD?
We Connect Go to co innego - to jest ta apka wymagająca DataPluga pod ODB. Zasada działania zupełnie inna, apka ma więcej funkcjonalności, typu monitor tankowania, podawanie kosztu każdego przejazdu, rysowanie śladu przejazdu na mapie, ale np. nie pokazuje czy auto jest zamknięte - bo i nie ma jak. Ogólnie uważam, że lepsza niż Car-Net.
Ale niestety nie ma tak dobrze, po ostatniej aktualizacji zaczęła zjadać baterię w telefonie, wczoraj mi nie wystarczyło do wieczora
Ale niestety nie ma tak dobrze, po ostatniej aktualizacji zaczęła zjadać baterię w telefonie, wczoraj mi nie wystarczyło do wieczora