Kodowanie samochodów
Re: Kodowanie samochodów
Czy da się jakoś tak zrobić, aby odtwarzać netflixa na ekranie środkowym?
Arteon R-line 2.0
-
- Member
To są dwa różne wyświetlacze, w nowym temperatura i poziom paliwa jest wyciągnięty z wyświetlacza na osobne wskaźniki. Kształt samego wyświetlacza jest inny, zapomnij o aktualizacji spotu, która zmieniłaby wygląd AID I na AID II
Mam pytanie, po zmianie wskaźników na wyświetlaczu na typ 4 i późniejszym dodaniu dynamicznych kropeczek zmienia mi się ponownie typ wskaźników na inny.
Robię coś źle cz tak to działa, tzn. czy te dynamiczne kropeczki są przypisane do konkretnego tupu grafiki, zależy mi na ich włączeniu ale z wariantem 4.
Robię coś źle cz tak to działa, tzn. czy te dynamiczne kropeczki są przypisane do konkretnego tupu grafiki, zależy mi na ich włączeniu ale z wariantem 4.
Arteon, jest już ze mną
Ja wyraziłem tylko swoją opinię zatem Ty jesteś pewny... ciekawe jakie masz źródło. PS. Ogólnie to mi na tym wcale nie zależy i juz dawno zapomniałem więc spokomariusz123a pisze: ↑10.11.2019, 10:49To są dwa różne wyświetlacze, w nowym temperatura i poziom paliwa jest wyciągnięty z wyświetlacza na osobne wskaźniki. Kształt samego wyświetlacza jest inny, zapomnij o aktualizacji spotu, która zmieniłaby wygląd AID I na AID II
2.0tdi 190 fwd
Źródło to księgowi. Po co VW miałby bawić się w zmianę wyglądu skoro nawet normalnie nie dopuszcza takiej opcji. Podejdź do Aso i poproś o zmianę wyglądu zegarów.
Żadna firma a tym bardziej tacy dusigrosze jak VW nie będzie takiego czegoś aktualizowac. Mam tu na myśli stary typ wyświetlacza gdzie nie było nigdy opcji ze sobie użytkownik będzie zmieniać wygląd. Nie mówiąc już o odpowiedzialności w razie błędów itp. Po co robic ekstra koszty bez żadnego zysku?
Bądźmy realistami a nie marzycielami.
Żadna firma a tym bardziej tacy dusigrosze jak VW nie będzie takiego czegoś aktualizowac. Mam tu na myśli stary typ wyświetlacza gdzie nie było nigdy opcji ze sobie użytkownik będzie zmieniać wygląd. Nie mówiąc już o odpowiedzialności w razie błędów itp. Po co robic ekstra koszty bez żadnego zysku?
Bądźmy realistami a nie marzycielami.
Jest specjalne miejsce w piekle dla twórców tego systemu. \mariusz123a pisze: ↑25.10.2019, 20:48Dzisiaj próbowałem wyłączyć start-stop w MY20 poprzez zmianę wartości z 7.6 na 12.1 i niestety nie pomogło. Nadal system jest wlaczony
Ktoś wie czy "softowo" da się to wyłączyć? W Skodzie się nie dało (przynajmniej tam gdzie pytałem) i zrobiłem to za pomocą prostego przekaźnika czasowego. W arteonie trochę mi się nie chce grzebać w instalacji.
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )
witam,
czy byłby ktoś skłonny wrzucić screany z OBD Leuchte ? Szczególnie chodzi o Leuchte2SL VLB10, Leuchte 3SL VRB21, Leuchte 4TFL LB4 i Leuchte5 RB32.
Które dotyczą światła dziennego? Dziwna sprawa na kostkach od świateł mam taką samą wartość mierzoną multimetrem a jak wchodze w światło to kanał diodowy 1 ma wartości zero przy napięciu i prąd
do tego nie mogę zakodować aby kierunkowskaz mrugał na pasku światła dziennego
czy byłby ktoś skłonny wrzucić screany z OBD Leuchte ? Szczególnie chodzi o Leuchte2SL VLB10, Leuchte 3SL VRB21, Leuchte 4TFL LB4 i Leuchte5 RB32.
Które dotyczą światła dziennego? Dziwna sprawa na kostkach od świateł mam taką samą wartość mierzoną multimetrem a jak wchodze w światło to kanał diodowy 1 ma wartości zero przy napięciu i prąd
do tego nie mogę zakodować aby kierunkowskaz mrugał na pasku światła dziennego
Eldar to cus nowego???Eldar pisze: ↑05.11.2019, 00:45Będę w Warszawie 13.11 od rana do wieczora na kodowanie
Powrót przez Łódź.
Tel. 660 829 619
Aktywacja Traffic Jam Assist, Emergency Assist, Dynamic Light Assist, rozpoznawanie znaków w Audi, ochrona komponentu, aktywacja app connect, kodowanie ABS, dopisywanie kluczy itd.
https://www.shopdap.com/nextgen-obdelev ... ntool.html
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
A da się zrobić tak, żeby samochód naprawdę rozpoznawał znaki, a nie udawał, że to robi?
Koledzy czy idzie zakodować, tak jak np. przy grzanych zadach stałe załączenie funkcji, na identyczną możliwość przy grzanej kierownicy, aby była załączona przez cały czas do czasu deakrywacji przyciskiem. Aktywowałem siedzenia, że mam stale załączone grzanie na ostatnim poziomie przed wyłączeniem, a teraz przydałoby się tak zrobić z kierą.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190 ps