Discovery Media Pro 2020
Re: Discovery Media Pro 2020
Możliwe że jednak trzeba napisać do [email protected] żeby coś poprawili z profilem (u mnie tydzień nie działało)
odp: "The issue you have encountered is not specific to your region but rather a generic issue that may occasionally occur. Our technical team is aware of this issue, thus we were able to provide you with rapid assistance."
A ikona internetu jak wygląda jaśniejsza od innych ?
odp: "The issue you have encountered is not specific to your region but rather a generic issue that may occasionally occur. Our technical team is aware of this issue, thus we were able to provide you with rapid assistance."
A ikona internetu jak wygląda jaśniejsza od innych ?
TSI190 MY2020
Globus jest nadal szary.
Mam ten sam problem. Auto odebrane 10 dni temu i od nowości globus szary. W międzyczasie udało się postawić profil użytkownika głównego i auto kilka razy widziało np dane o ruchu drogowym, ale to wszystko na chwilę i przerywane. Wysyłałem zdjęcia do supportu We Connect, ale finalnie się poddali i kazali umówić się w ASO na wgranie nowego oprogramowania. Zobaczymy czy pomoże. Dam znać w środę.
u mnie dzisiaj ruszyło
W każdym razie pokazuje informacje o ruchu drogowym.
W każdym razie pokazuje informacje o ruchu drogowym.
A tak z innej beczki, jaką macie wersję map i oprogramowania w ogóle. U mnie 0152 i mapy 19.10
- Osfald
- Senior Member
Od 2 miesięcy nie było innej wersji. Gdzieś już był wątek o wersjach softu.
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
I podobno to jest TomTom a nie Here komuś udało się to potwierdzić ?
TSI190 MY2020
to wersja map 19.1 a nie 19.10. od stycznia brak aktualizacji mimo, że wersja MY2019 dostała ją już dwukrotnie, w czerwcu i październiku.
Arteon R-line 2.0 TSI 272 KM
Czyli jest jeszcze gorzej niż myślałem bo to oznacza, że navi się nie aktualizuje nawet jeśli wymuszam poszukiwanie aktualizacji. U mnie 19.1, samochód z września. Mam oczywiście globus podświetlony.
Arteon R-line 2.0 TSI 272 KM