Żaden z modów nie reaguje na komenty tamtego człenia więc może po takiej krótkiej wymianie w końcu coś się zmieni.Jacekpolok pisze: ↑18.02.2020, 09:23Panowie pp co te wycieczki osobiste. Sa tacy co uznają mapy papierowe za najlepsze, tacy co korzystają z nawi samochodowych oraz tacy co wola maps google lub sygic. Osobiscie samochodowe uruchamiam awaryjnie ale bardziej wierzę maps google. Ppza granicą korzytam z sygic - polecam.
Aktualizacja map
Re: Aktualizacja map
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM 2018
-
- Junior Member
Ucinając awanturę zapytam czy u Was wyszukiwanie głosowe w navi też jest takie hmm ułomne? Nie chce mi się na YouTube filmiku ładować (czy jest inny sposób na wrzucenie filmiku z telefonu? Bo nagrałem tę sytuację). Mówię do navi "prowadź do Białystok ulica Pogoda 2" a ta niby wyświetla mi taki adres ale pyta ni stąd ni zowąd "Czy chodziło o Supraś ulica pogoda 2?... no ale dobra myślę nie będę potwierdzać głosów tylko wybiorę tę pozycję która została wyswietlona jako numer 1 i jest poprawna. I tu niespodzianka bo navi jednak nagle twierdzi że nie istnieje taki adres... a ja stoję przed tym blokiem pod tym adresem...
Gdzieś już pisaliśmy o tym wybieraniu głosowym. Jak dla mnie totalna lipa pod względem prędkości i zrozumienia. Chyba w jakimś Fordzie szybciej to działało. W Arteonie czasami jedynie korzystam z wybierania numeru, bo to jeszcze jako tako działa, ale jeśli chodzi o adres to chyba ani razu mnie nie zrozumiała.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
- Osfald
- Senior Member
Wiadomość od Art e on
Pisz śmiało na forum publicznym, po co się chowasz?
Forma będzie mówić za Ciebie głośniej niż słowa.
Masz problem
Wysłano: 19.02.2020, 13:02
Od: Art e on
Odbiorca: Osfald
Masz kmiocie jakis problem zeby mnie obrazac? Odwazny jestes zza klawiaturki?
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
No i widzisz, jednak to gówno dopadło i Ciebie :-)Osfald pisze: ↑19.02.2020, 13:24Wiadomość od Art e on
Masz problem
Ja już temu czemuś nie odpowiadam. Albo mod zrobi tu porządek albo niech ten troll karmi sam siebie.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM 2018
Popieram, należy eliminować awanturników, niech moderator zrobi porządek
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Przepraszam ale na bycie chamskim oraz zajmowanie miejsc dla niepełnosprawnych upoważnia dopiero nabycie Audi i to modeli od Q5 w górę. Także twoje zachowanie przy nabyciu trochę ładniejszego passata (auto nosaczy, nie zapominajmy) jest mocno nieadekwatne.
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )
Dajcie spokoj chłopaki.. .. normalnie jak na forum BMW roczników 1982-1992 Badzcie Premium jak Arteonyaaber pisze: ↑19.02.2020, 14:40No i widzisz, jednak to gówno dopadło i Ciebie :-)Osfald pisze: ↑19.02.2020, 13:24Wiadomość od Art e on
Masz problem
Ja już temu czemuś nie odpowiadam. Albo mod zrobi tu porządek albo niech ten troll karmi sam siebie.
2.0 TSI 190 KM
- Blazio1946
- Posting Freak
Wysłaliśmy użytkownika Arte on na urlop przymusowy, mam nadzieje ze ochłonie.
Pozdrawiam
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190