Arteon - hamulce
Re: Arteon - hamulce
Tak sobie czytam i nie wierzę, ludzie to nie jest problem w tarczach czy klockach.
Problem tkwi zupełnie w innym miejscu - szkoda kasy na tarcze i klocki innego producenta. Ja już o tym wiem, a wy się przekonacie jak dokonacie parę wymian tarcz i klocków ze nic to nie daje.
Z resztą sami się przekonacie ze nic to nie da.
Problem tkwi zupełnie w innym miejscu - szkoda kasy na tarcze i klocki innego producenta. Ja już o tym wiem, a wy się przekonacie jak dokonacie parę wymian tarcz i klocków ze nic to nie daje.
Jeśli wiesz, gdzie leży problem, to podpowiedz proszę. Ten temat to zgniłe jajo tego auta...Andy pisze: ↑12.03.2020, 19:50Tak sobie czytam i nie wierzę, ludzie to nie jest problem w tarczach czy klockach.
Problem tkwi w tym ze tarcze są za małe i zaciski z tyłu również, skoro żadne klocki i tarcze nie wytrzymują to co to może być innego ?
???
Samochód jest za ciężki jak na taki mały zestaw hamulcowy z tylu a do tego dochodzi praca ESP która non stop grzeje hamulce a przy wciśnięciu hebla je dojeżdża za każdym razem i tyle w temacie.
Chuje z VW nic z tym nie zrobią tylko będą rżnąć głupów i gadać ze nie umiemy jeździć. Jedyne co by dało to pojechać do Poznania pod Centralę - rozwiesić transparenty i zaprosić TVN
???
Samochód jest za ciężki jak na taki mały zestaw hamulcowy z tylu a do tego dochodzi praca ESP która non stop grzeje hamulce a przy wciśnięciu hebla je dojeżdża za każdym razem i tyle w temacie.
Chuje z VW nic z tym nie zrobią tylko będą rżnąć głupów i gadać ze nie umiemy jeździć. Jedyne co by dało to pojechać do Poznania pod Centralę - rozwiesić transparenty i zaprosić TVN
Na razie to co najwyżej tylko dwie osoby. Także ten....
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )
Co dwie osoby ? ...
No to. Dwie osoby rozwieszają transparent stojąc co najmniej 1,5 m od siebie. Potem oddalają się i wtedy można zawołać TVN. Wiesz, zakaz zgromadzeń jest. Także akcja może wyjść mało spektakularnie.
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )
- Blazio1946
- Posting Freak
- radzio_007
- Junior Member
Ja w swoim autku 2.0 TSI 280 KM rozwiązałem problem hamulcy raz na zawsze. Więcej info na priv lub pod nr tel. 601-259-999 www.zaciskihamulcowe.pl.
VW Arteon Rline 2.0 TSI 350 KM 4MOTION Oryx White
- radzio_007
- Junior Member
VW Arteon Rline 2.0 TSI 350 KM 4MOTION Oryx White
A co mają zaciski do krzywiących się tarcz które są za delikatne? A co powiedzą ci co wymienili na drogie i markowe tarcze hamulcowe?