Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
Obym przy odbiorze cieszył się dalej tak samo (zero uszkodzeń, zero braków/fakapów w wyposażeniu/zero złego spasowania elementów itp.)
- guttentager
- Member
Auror ma rację.... Sam cieszyłem się jak dziecko. Samochód odbierałem wieczorem. Chciałem tylko wsiąść i jechać. Nawet nie sprawdzałem wszystkiego co mi nie pasowało. Ale myślę, że Twoja satysfakcja mnie przebije.
Tu jeszcze mały komentarz do słów Macieja z VW na temat sprzedawcy - "partnera".
Gdy mojemu podczas odbioru zwróciłem uwagi na niespasowane listwy chromowe, odbił piłkę, że za to odpowiada już dział serwisowy.
Tu jeszcze mały komentarz do słów Macieja z VW na temat sprzedawcy - "partnera".
Gdy mojemu podczas odbioru zwróciłem uwagi na niespasowane listwy chromowe, odbił piłkę, że za to odpowiada już dział serwisowy.
Wreszcie! Gratuluje Masz juz konkretna date odbioru? Wyrobisz sie w tym tygodniu?
Gratulacje ! Wytłumaczyli się jakoś ?
- guttentager
- Member
Odbiór w piątek na 99,9%. Wszyscy teraz się mocno sprężają, żeby ogarnąć temat (zakup auta przez leasing, dziś opłata wstępna do leasingu, ubezpieczenie jutro/w czwartek, rejestracja). Okazało się np. że rejestracja w Katowicach w tym tygodniu odpada i musi być inne miasto. Mnie na tym nie zależy na szczęście, może być i Radom
- guttentager
- Member
Sosnowiec?
Miałem kiedyś Golfa na SO i dawało radę w Katowicach Być może zarejestrują w Tychach.