Ubezpieczenia-OC, AC etc
Re: Ubezpieczenia-OC, AC etc
Również poproszę info na priv, bo zbliża mi się termin przedłużenia ubezpieczenia...
Cześć to ja się pochwale, 2700 cały pakiet assistance full wartość 181 brutto po 1 roku.
A już tak na serio wszyscy rzucają tu składkami przy danych sumach ubezpieczeń naszych Artkow ale jest parę wyznaczników które wyliczają składkę w TUnp. jak dobry agent/broker który daje zniżki.
Ale nikt nie dostanie takiej ceny jak wyżej jak ma szkode np z AC a już o kilku nie wspomnę. Więc oczekując dobrej ceny trzeba też dać coś od siebie np bezszkodowo jazda, kilka aut (bezszkodowych) ubezpieczenie firmy lub domu a nie narzekać jakie to TU są hu... I nie wypłacają odszkodowań.
Taka dygresja czytając cały post.
A już tak na serio wszyscy rzucają tu składkami przy danych sumach ubezpieczeń naszych Artkow ale jest parę wyznaczników które wyliczają składkę w TUnp. jak dobry agent/broker który daje zniżki.
Ale nikt nie dostanie takiej ceny jak wyżej jak ma szkode np z AC a już o kilku nie wspomnę. Więc oczekując dobrej ceny trzeba też dać coś od siebie np bezszkodowo jazda, kilka aut (bezszkodowych) ubezpieczenie firmy lub domu a nie narzekać jakie to TU są hu... I nie wypłacają odszkodowań.
Taka dygresja czytając cały post.
-
- Member
Bardzo proszę o namiarovball pisze: ↑14.03.2020, 18:21Witam wszystkich u mnie składka 3200zł suma ubezpieczenia auta 200tys mam dosłownie wszystko ochrone zniżek do oc i ac, nieredukcyjna sume ubezpieczenia , stałą sumę ubezpieczenia, bez udziałów własnych , oczywiscie wersja ASO bez amortyzacji czesci , assistance w PL bez limitu w EU 1200km aut zastepcze 10dni wiec jak cos mogę polecić
Arteon 2.0 TSI 272 4x4 R-Line Pyrit 2019 20" Rosario
[R.I.P.] Arteon 2.0 TSI 190 R-Line Pyrit 2018 20" Rosario
Również poproszę
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM
a to nie jest tak, że mając samochód w leasingu przez okres całego leasingu musisz mieć ubezpieczenie od agenta, który wskaże VW? W moim przypadku była to Ergo Hestia i pierwszy rok to około 5000 zł za najwyzszy pakiet.
Musisz mieć tylko zgodę od leasingu VW (formularz weryfikacji) i zapłacić skromne 300 PLN netto za wybor innego ubezpieczyciela.
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
Czy udało się komuś dostać namiar na korzystne ubezpieczenie OC/AC Artka? Jak coś to chętnie skorzystam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Blazio1946
- Posting Freak
Mogę udostępnić kontakt PW do sprawdzonego agenta PZU, robi mi polisy od drugiego roku leasingu, zawsze bdb oferta. Kolega z forum też skorzystał i zadowolony z ceny.
Arteon R-line 190 TSI
Poproszę
-
- Member
Również poproszę
Arteon 2.0 TSI 272 4x4 R-Line Pyrit 2019 20" Rosario