Discover Pro vs Discover Media
Re: Discover Pro vs Discover Media
Wzmacniacz powinien być pod siedzeniem kierowcy.
Dziękuję
Re: RE: Discover Pro vs Discover Media
Tak. Dotyczy to samochodów odebranych z tą funkcją (również innych modeli). Niestety od jakiegoś czasu już się nawet nie produkują z tą funkcją. Na dzień dzisiejszy nie ma żadnych informacji żeby ta opcja została przywrócona..
Ale to znaczy, że nie będzie informacji o korkach w DP jak w Google Maps czy np. Google Earth? Jeśli tak, to zostaje dalej navi ze smartfona...
Informacje o korkach będą na navi, ale nie będzie Google Earth
Tyle mi wystarczy z funkcji online
Mi tak samo
Panowie, czy zauważyliście by w DM występowały jakieś ograniczenia przy wyświetlaniu 360 view, jak to pisują na niektórych forach? Dopinam szczegóły konfiguracji:-)
- guttentager
- Member
Też o tym pisałem, ale nie potwierdzam. 360 działa na DM. Jak dla mnie DM w zupełności wystarcza.
Jedyny minus, o którym dilerzy nie mówią - mapa może być wyświetlana tylko na jednym ekranie: albo AID albo DM.
Irytuje mnie, że po wyznaczeniu trasy środkowy AID przełącza się na Nawi.
Ponadto obsługa nawigacji z kiery dotyczy tylko mapy. W skodzie miałem z kiery dostęp do "domowego" i ostatnich cełów.
Bardzo przydatne, szczególnie w dobie opalcowanych wyświetlaczy ;-)
Jedyny minus, o którym dilerzy nie mówią - mapa może być wyświetlana tylko na jednym ekranie: albo AID albo DM.
Irytuje mnie, że po wyznaczeniu trasy środkowy AID przełącza się na Nawi.
Ponadto obsługa nawigacji z kiery dotyczy tylko mapy. W skodzie miałem z kiery dostęp do "domowego" i ostatnich cełów.
Bardzo przydatne, szczególnie w dobie opalcowanych wyświetlaczy ;-)
Dzieki za Info:-). Właśnie z takim dziś zamówiłem. I 16 tyg. czekania:-(.