Discovery Media Pro 2020
Re: Discovery Media Pro 2020
Nie wiem co może być przyczyną, bo mi kiedyś zniknęło tylko jedno. Drugą zagadką dla mnie jest w jaki sposób one się ustawiają przy pierwszym programowaniu stacji. U mnie na ten przykład wskoczyły wszystkie loga zarówno stacji polskich jak i niemieckich. Później jak utraciłem jedno polskie to już nie mogło wskoczyć ponownie.
Obrazki można pobrać z tej strony, wybierając konkretny kraj: https://webspecial.volkswagen.de/vwinfo ... ownloads#/
Następnie rozpakowujesz na pendrive i w opcjach radia przyporządkowujesz do konkretnej stacji.
Obrazki można pobrać z tej strony, wybierając konkretny kraj: https://webspecial.volkswagen.de/vwinfo ... ownloads#/
Następnie rozpakowujesz na pendrive i w opcjach radia przyporządkowujesz do konkretnej stacji.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
@lazi dzięki.
Kurcze słabo, by wszystko ręcznie robić. Popróbuje jeszcze ze skanowaniem ewentualnie wrócę do serwisu niech działają.
Kurcze słabo, by wszystko ręcznie robić. Popróbuje jeszcze ze skanowaniem ewentualnie wrócę do serwisu niech działają.
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM
Dzisiaj zacząłem się bawić tymi ustawieniami w radio. I podczas grania stacji muzycznej jesli przez około 5sek. przycisnę ten czarny kafelek pod którym jest grająca stacja to słyszę sygnał "pip" i pojawia się piktogram grającej stacji radiowej.
Fajnie ale zabawa z każdą po kolei będzie.
Natomiast zrobiłem skan i szuka, szuka, szuka co pewien czas zmienia znalezione stacje ale tak na prawdę programuje tylko tą pierwszą zakladkę ze stacjami (6 kafelków chyba tam jest) jak przesuwam kolejną stronę są nierzypisane/niezaprogramowane ... coś żle robię??
Fajnie ale zabawa z każdą po kolei będzie.
Natomiast zrobiłem skan i szuka, szuka, szuka co pewien czas zmienia znalezione stacje ale tak na prawdę programuje tylko tą pierwszą zakladkę ze stacjami (6 kafelków chyba tam jest) jak przesuwam kolejną stronę są nierzypisane/niezaprogramowane ... coś żle robię??
R-Line 2.0 TDI 400Nm 190 KM DSG7 - Kurkuma - Stage1 - 480Nm 231KM
Kurczę nie pamiętam jak to było, bo zrobiłem to raz na początku dwa lata temu. Ale wydaje mi się, że możesz również ręcznie każdy kafelek z osobna zaprogramować.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
tego co powinni czyli zamulania i bezsensownego ekranu na starcie niestety nadal nie poprawili smutne to po tym jak sprawnie dzialalo discovery pro w starszej wersji
TSI190 MY2020
Od jakiegoś czasu nie działa mi natywna aplikacja Apple Music. DMP uzyskuje dostęp do internetu za posrednictwem zewnetrznego hotspot. Konfiguracja działała początkowo, przestała działać jakieś 3 miesiące temu. Potrafię się zalogować, uwierzytelnić ale już po przejściu Media->Streaming/Apple Music nie mam zadnej możliwości wyboru utworów i odsłuchu Ikona "Wybór" jest nieaktywna. Ktoś ma taki problem?
Panowie, jak wygląda sprawa z Android Auto i ładowaniem bezprzewodowym? Rozumiem Że Android auto by działał to trzeba podłaczyć kablem, jednocześnie chciałbym telefon położyć na tej półeczce z indukcyjnym ładowaniem, nie spowoduje to jakiś problemów? Podwójne ładowanie się włączy ? ;-)
Podłączenia kablem raczej wyłącza fukcję ładowania bezprzewodowego
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Pułka działa, jak położysz drugi telefon. Jak ten co masz pod kablem to ładowanie indukcyjne nie zadziała to kwestia bezpieczeństwa telefonu