ASO-ciekawostki cenowe
Re: ASO-ciekawostki cenowe
U mnie za drugim razem skrocil z 22 tys na 13.....
Arteon 2.0 TSI 280 km 4motion
Z ciekawostek związanych z aso, oddali dzisiaj samóchód w takim stanie:
PDRem chcą usuwać z ubezpieczenia salonu, wgnieceń będzie ze 100szt.
zapomnieli wspomnieć, że na placu gradobicie skasowało setke aut.PDRem chcą usuwać z ubezpieczenia salonu, wgnieceń będzie ze 100szt.
Ale odbierales jako nowe czy zostawiles na serwis i tak "oddali"? Skad to "aso"?
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
zostawiłem na serwis, takie oddali nie informując o fakcie.
Średnio podoba mi się ten pomysł z PDRem, nabite jest 9 tyś. Łódź, kroto. Ciekawe czy przyszli klienci tych nowych audi będą poinformowowani o zabiegu na lakierze
Średnio podoba mi się ten pomysł z PDRem, nabite jest 9 tyś. Łódź, kroto. Ciekawe czy przyszli klienci tych nowych audi będą poinformowowani o zabiegu na lakierze
- Osfald
- Senior Member
Na pewno! Nie ma co sprawdzać, nie ma co pytać, nie ma co się przyglądać tylko brać i jechać
ASO uczciwie poinformuje i zaproponuje stosowny rabat, a jeśli jakimś cudem tego nie zrobią to na pewno przeproszą
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
Widze ze team Kombinator-Cwaniak (razem czy juz oddzielnie, znani tez jako "Krotoski-Cichy") trzymaja "poziom" nie tylko w Wwa...
Przyszli Klienci tak jak poprzedni (w tym ja) beda dalej dymani na wszystkim czym sie da-u nich to "tradycja".
Dno, mul i wodorosty
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Jakie są szanse na szkodę całkowitą w takich sytuacjach ?
Boki auta też oberwały?
-
- Member
W głowie się nie mieści jak mogli wydać auto bez informowania klienta o uszkodzeniu. Tą sytuację co najmniej powinieneś zgłosić do centrali VW. To zwykłe oszustwo i sku#$#@wo!!!! Myśleli, że MOŻE nie zauważysz?!? Oszuści pewnie będą nowe auta opychali w "konkurencyjnych cenach" bez informacji.
Co do wgniotek: maskę dostaniesz nową (bo nikt nie będzie się z tym bawił), a resztę będą wyciągać. Dach, boki wyciągną od spodu a najgorzej ze słupkami/profilami zamkniętymi, bo to dużo więcej roboty. Jak będzie dobry zawodnik od PDRów - śladu nie będzie. W Łodzi od wgniot jest Mariusz z MS-Smart - jeden z lepszych w Polsce. Na pewno nie będzie szkody całkowitej bo to wyjdzie +/- 20 tys.zł.
Co do wgniotek: maskę dostaniesz nową (bo nikt nie będzie się z tym bawił), a resztę będą wyciągać. Dach, boki wyciągną od spodu a najgorzej ze słupkami/profilami zamkniętymi, bo to dużo więcej roboty. Jak będzie dobry zawodnik od PDRów - śladu nie będzie. W Łodzi od wgniot jest Mariusz z MS-Smart - jeden z lepszych w Polsce. Na pewno nie będzie szkody całkowitej bo to wyjdzie +/- 20 tys.zł.
VW Arteon R-Line 2.0 TDI 190 4MOTION
MaciekFLEX pisze: ↑10.09.2020, 12:29Oszuści pewnie będą nowe auta opychali w "konkurencyjnych cenach" bez informacji.