Felgi Rosario 20 cali
Re: Felgi Rosario 20 cali
Ktoś z okolic Wrocławia przekłada może opony letnie/zimowe na Rosario? Polecicie jakiś zakład, który ogarnie dobrze temat i nie porysuje przy tym felg? Czy może raczej lepiej wybrać się do ASO?
Pytanie retoryczne kto lepiej sobie poradzi ze zmianą sprawdzony zakład wulkanizacji , gdzie oponiarz zmienia kilka tysięcy gum rocznie czy przypadkowy gość w ASO
Jeden I drugi zrobi to na pewno lepiej niż ja. :p
Pytam, bo ładne felgi i szkoda, żeby ktoś mi je poniszczył.
Pytam, bo ładne felgi i szkoda, żeby ktoś mi je poniszczył.
Kiedyś regularnie zmieniałem w Waw topowym miejscu od opon. Dopóki mówiłem, przed zmianą, że żadna felga nie posiada uszkodzenia i mogą zrobić swoją inspekcję, do tego momentu nie było rys. Jak po trzecim roku dałem sobie spokój z ostrzeganiem, to mi zrobili na trzech kołach identyczne uszkodzenia. Fakt jest taki, że w sezonie oponiarze dotrudniają przypadkowych ludzi.
A... No i oczywiście się wyparli wszystkiego, i stwierdzili że sobie w identyczny sposób porysowałem na rancie trzy felgi o krawężniki, a uszkodzenie jak skopiowane.
This is Polska... Dziękuję za radę, na pewno będę stosować + własne zdjęcia robione tuż przed zdjęciem opon.alcalu pisze: ↑07.10.2020, 20:50Kiedyś regularnie zmieniałem w Waw topowym miejscu od opon. Dopóki mówiłem, przed zmianą, że żadna felga nie posiada uszkodzenia i mogą zrobić swoją inspekcję, do tego momentu nie było rys. Jak po trzecim roku dałem sobie spokój z ostrzeganiem, to mi zrobili na trzech kołach identyczne uszkodzenia. Fakt jest taki, że w sezonie oponiarze dotrudniają przypadkowych ludzi.
A... No i oczywiście się wyparli wszystkiego, i stwierdzili że sobie w identyczny sposób porysowałem na rancie trzy felgi o krawężniki, a uszkodzenie jak skopiowane.
Ktoś z Wrocławia albo okolic poleciłby mi solidną firmę? Przed Arteonem miałem same leciwe samochody, gdzie jedna rysa w tę czy wewtę nie robiła mi różnicy, stąd moje słabe rozeznanie.
-
- Junior Member
Ma ktoś kod lakieru do grafitowych rosario?
-
- Junior Member
Witam Panów!
Gdyby ktoś szukał mam na sprzedaż bardzo ładne Rosario z dwoma w miarę dobrymi oponami - dwie niestety do wyrzucenia.
Cena dla forum 5000 zł.
Gdyby ktoś szukał mam na sprzedaż bardzo ładne Rosario z dwoma w miarę dobrymi oponami - dwie niestety do wyrzucenia.
Cena dla forum 5000 zł.
A gdzie można kupić w rozsądnej cenie 19-tki, oryginalne VW? (nie chciałbym się wpakować w podróbki z Chin).
2024 Arteon 2.0 TSI 190 KM DSG Elegance Liftback
Remix by Arty: https://www.youtube.com/watch?v=hzo1_maqV_w
Remix by Arty: https://www.youtube.com/watch?v=hzo1_maqV_w