Nic już nie wjedzie fizycznie na linie produkcyjna w wersji TSI. Jak obecnie nie jest w produkcji to możesz pomarzyć
2020 Facelifting i Shooting Brake
Re: 2020 Facelifting i Shooting Brake
johnyPL
Arteon R-Line TSI 190KM JB4 241/385
Czyli historia się powtarza tylko wcześniej dotyczyło to tylko 190 tsi który prawie rok był zamrożony.
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
Widziałem dziś na drodze wieczorem Arteona po FL, ta listwa LEDowa pomiędzy światłami wygląda koszmarnie...
johnyPL
Tylne światła a`la Lexus i nowy znaczek R-line - dramat
Konsola (wyprofilowanie, obszycie - także boczki) fajna, kierownica nie fajna, panel klimy dotykowy - hmm, niby ładny, ale chyba mało funkcjonalny.
Kamera w przednim znaczku VW - chyba dobry ruch, bo wyżej (mniej narażona na uszkodzenia).
Brak przycisku do zamykania klapy bagażnika po odejściu od samochodu (jest tylko zwykłe zamknięcie).
Styropianu pod siedzeniem pasażera nie dojrzałem :-)
Konsola (wyprofilowanie, obszycie - także boczki) fajna, kierownica nie fajna, panel klimy dotykowy - hmm, niby ładny, ale chyba mało funkcjonalny.
Kamera w przednim znaczku VW - chyba dobry ruch, bo wyżej (mniej narażona na uszkodzenia).
Brak przycisku do zamykania klapy bagażnika po odejściu od samochodu (jest tylko zwykłe zamknięcie).
Styropianu pod siedzeniem pasażera nie dojrzałem :-)
może nie było Kessy tylko samo zamykanie elektryczne klapy ? ale ogółnie nie zdziwił bym się bo wszędzie widać jak tną koszty i usuwają co się da..
EDIT: jak nie ma tego przycisku jest też opcja, żeby zamykać klapę przez Kick to close jak w Skodzie, ale by trzeba potwierdzić w salonie
jak dobrze widze na panelu klimy nie ma też przycisku REST
tylne lampy sama grafika wydaje się ciekawa, ale w dzień pewnie to 'lexus china' szkło psuje efekt ?
TSI190 MY2020
Witam,
Czy cokolwiek zmieniło się w kwestii świateł/kierunkowskazów w Essence po FL?
Pierwsze egzemplarze są podobno juz dostępne w salonach.
Póki co szukałem na YT i nic nie znalazłem.
Czy cokolwiek zmieniło się w kwestii świateł/kierunkowskazów w Essence po FL?
Pierwsze egzemplarze są podobno juz dostępne w salonach.
Póki co szukałem na YT i nic nie znalazłem.
Wczoraj byłem w salonie odebrać kilka papierów do swojego Arteona 2018 (listopad) i oglądałem wersje po FL. Zazwyczaj FL to upgrade ale w tym przypadku to ja jestem naprawdę zdegustowany.
Pomijając już upadek na głowę VW z cenami niemal premium (passata również)to:
„Namalowane” pseudo chromowane wydechy na zderzaku są koszmarne. Wyglądają naprawdę tandetnie. Nie w aucie za tą cenę !
Atrapovicz pęłną gęba
Nowy wzór wskaźników (zwłaszcza temp i paliwo) są ohydne.
Panel dotykowy trąci Aliexpress. Nie podejrzewam aby to było wygodne w użytkowaniu zima.
Pomijam zaślepkę w schowku. Widać ze czegoś brakuje ...bieda wersja
Znaczek R narysowany (WTF) ???? Kto to wymyślił ?.
Kierownica ...wydaje mi się, że stara lepsza...
Światła tył ...ktoś to chyba do Lexusa tutaj przyrównał i ma racje.
LED z przodu ...wieś tańczy i śpiewa. „Bling bling i złoty łajsuch na szyji”
Więcej grzechów nie pamietam ale nie zmienię na wersje po FL. Nie ma szans.
Reszta to niemal stary Arteon...pewnie diabeł tkwi w szczegółach i go z czegoś jeszcze obrzezali ...
A tak poza tym jak się miewa ten wieśniacki pasek LED przez cały przód do przepisów homologacyjnych które jasno i wyraźnie stanowią o tym jak lampy do jazdy dziennej maja być rozmieszczone na froncie pojazdu ?
Pomijając już upadek na głowę VW z cenami niemal premium (passata również)to:
„Namalowane” pseudo chromowane wydechy na zderzaku są koszmarne. Wyglądają naprawdę tandetnie. Nie w aucie za tą cenę !
Atrapovicz pęłną gęba
Nowy wzór wskaźników (zwłaszcza temp i paliwo) są ohydne.
Panel dotykowy trąci Aliexpress. Nie podejrzewam aby to było wygodne w użytkowaniu zima.
Pomijam zaślepkę w schowku. Widać ze czegoś brakuje ...bieda wersja
Znaczek R narysowany (WTF) ???? Kto to wymyślił ?.
Kierownica ...wydaje mi się, że stara lepsza...
Światła tył ...ktoś to chyba do Lexusa tutaj przyrównał i ma racje.
LED z przodu ...wieś tańczy i śpiewa. „Bling bling i złoty łajsuch na szyji”
Więcej grzechów nie pamietam ale nie zmienię na wersje po FL. Nie ma szans.
Reszta to niemal stary Arteon...pewnie diabeł tkwi w szczegółach i go z czegoś jeszcze obrzezali ...
A tak poza tym jak się miewa ten wieśniacki pasek LED przez cały przód do przepisów homologacyjnych które jasno i wyraźnie stanowią o tym jak lampy do jazdy dziennej maja być rozmieszczone na froncie pojazdu ?