Pakiet przeglądów
-
- Member
Pakiet przeglądów
Cześć mam pytanie do użytkowników, którzy wykupili pakiet przeglądów.Czy jak byliście na 2 przeglądzie to płaciliście za owy przegląd?Pytam bo się okazało, że pomimo wykupionego pakietu muszę zapłacić za wymianę świec zapłonowych itd.
Re: Pakiet przeglądów
Nie płacisz za przegląd tylko za wymianę części poza listą. Wymiana świec na drugim przeglądzie raczej nie jest na normalnej liście serwisowej?
-
- Member
W Octavii wymiana swiec przy 60 tys była wliczona w pakiet przeglądów i się za to nie płaciło.
-
- Member
gdzie można znaleźć taka listę ? właśnie wyszło,że mi wymienili.jeszcze nie odebrałem auta więc szukam informacji i dlaczego muszę za pewne rzeczy zapłacić.Dla mnie jest dziwne to ,że przy pierwszym przeglądzie nie płaciłem ani złotówki a teraz się okazuje, że muszę zapłacić za np odgrzybianie klimatyzacji.
Faktycznie na stronie mają świece. Klimatyzacji raczej nie ma. Jaki masz pakiet i na jaki okres, a jaki przebieg? W umowie powinno być.
https://www.volkswagen.pl/pl/oferty-i-p ... ladow.html
https://www.volkswagen.pl/pl/oferty-i-p ... ladow.html
Mam pakiet i za swiece tez placilem przy 60 tkm. Sadze, ze zalezy to od daty zakupu i ustalonej wtedy zawartosci pakietu serwisowego, ktory z pewnoscia zmieniaja co jakis czas zeby wyjsc na swoje.
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
Obsluga klimatyzacji nie wchodzi w skład przeglądu, natomiast pytanie czy im to zlecaleś?
-
- Member
-
- Member
U mnie 60 tys. świece były objęte wymianą oraz filtr powietrza i kabinowy w ramach pakietu przeglądów.
- Blazio1946
- Posting Freak
U mnie to samo co w poście powyżej, pakiet przeglądów do samochodu odebranego w grudniu 2017.