Car-Net
Re: Car-Net
Samochód wziąłem z placu, i zacząłem wypytywać o piec dogrzewania silnika ( tego nie ma) i o montaż webasto serwisant stwierdził że webasto jest zbędne ponieważ samochód posiada takie opcje, jeszcze później weryfikował czy jest ta grzałka elektryczna.
może w przyszłości skuszę się na webasto, nie chce by serwis autoryzowany rozebrał teraz mi pół samochodu,
a pytanie jak uruchomić Media Control? car net uruchomiony ale tego za diabły nie ogarniam
może w przyszłości skuszę się na webasto, nie chce by serwis autoryzowany rozebrał teraz mi pół samochodu,
a pytanie jak uruchomić Media Control? car net uruchomiony ale tego za diabły nie ogarniam
Sprzedawcy chyba sami nie wiedzą czasem co mówią. Ja mam i podgrzewaną szybę i webasto i tylko to ostatnie można włączyć przez carnet.
Mam nadzieje że będzie opcja grzania szyby przez Car-Net przy kolejnych aktualizacjach. Zobaczcie na zdjęcie z App Store
- Załączniki
-
- Przechwytywanie.JPG (36.29 KiB) Przejrzano 6195 razy
To chyba dotyczy tylko samochodu elektrycznego/hybrydy plug-in - nawet widać na tym screenshocie, że samochód właśnie się ładuje.
no właśnie sprzedawca też mi wspominał o grzanych szybach z aplikacji, w czwartek jak odbierałem samochód przez 40 minut była jakaś akcja serwisowa z nowym oprogramowaniem
Grzana szyba wg mnie również dostępna jest przez car-net tylko dla hybryd/elektryków. Jak wejdziecie w demo w aplikacji, to wybierzcie chyba Paska/Golfa GTE i ta opcja jest. U mnie nie ma.
Ktos byl na aktualizacji carnetu? Wniosla cos nowego?
Ja bylem i nic nowego nie zauwazylem.
A co sądzicie o tym https://www2.volkswagen.pl/kampanie/vw- ... vwconnect/ ?
To samo co fabryczny carnet tylko dla samochodow starszej generacji. Bez szalu moim zdaniem