To nie teoria, tak już jest. Tobie się bardzo nie podoba (przedni pasek ledowy), mi się podoba. Chłopakom na forum, też różnie.michnik pisze: ↑07.12.2020, 11:44Taa, o gustach się nie dyskutuje.
Co to za dziwna teoria.
A dlaczego nie?
Ja uważam, że jak komuś podoba się np. Pontiac Aztek czy bloki z lat 70-tych no to uważam że nie ma gustu za grosz i należy to krytykować a nawet tępić.
Są rzeczy "obiektywnie" brzydkie i ohydne i żaden punkt widzenia tego nie zmieni.
Ale nie mówię tego akurat w odniesieniu do LED-ów w Arteonie. Mogą się podobać lub nie ale nie są brzydkie.
Po prostu nie zgadzam się z teorią, że o gustach się nie dysktuje.
No to co może, o gustach się nie dyskutuje? No to nie dyskutujmy, to będą powstawały takie potwory.
Mi się nie podoba w środku błyszczący wyświetlacz (w golfie 7 miałem matowy), który strasznie się palcuje.
Irytują mnie też strasznie przyciski dotykowe na kierownicy, wolałem klasycznie -- takie też miałem w swoim golfie i miło je wspominam.
Potworek którego wstawiłeś, też uważam za potworka ale znajdą się ludzie, którzy będą uważali, że jest ok. Taki mają gust i już - podobają im się inne rzeczy niż mi czy Tobie.
Pamiętam jak wybierałem pomiędzy golfem a astrą i na forum astry połowa ludzi na forum była zachwycona czarną podsufitką, która występowała w którejś tam wersji auta, a druga połowa uważała, że w aucie wygląda jak w trumnie. Kwestia gustu.