2020 Facelifting i Shooting Brake
- Blazio1946
- Posting Freak
Re: 2020 Facelifting i Shooting Brake
Za ok 250tys były sprzedawane dobite 280TSi .
Pewnie jeszcze z 3% mogłeś ugrać.
Jak sprzedaż stanie to z rabatami ruszą.
Pewnie jeszcze z 3% mogłeś ugrać.
Jak sprzedaż stanie to z rabatami ruszą.
Fakt, troche sporo ale nie chciałem elegance bo R-Line do mnie bardziej przemawia. Tutaj leasing EasyDrive z niską (dla mnie) ratą, a po 4 latach baju baju . Szkoda, że w R-Line nie ma silnika 280KM bo bym brał tamtego.
Przesiadam się z MB W211 z 3.0 V6 (dłubniętego na 278KM i 675nm) dlatego pójście w jakikolwiek słabszy silnik byłby dla mnie katorgą .
Obecne oczekiwanie, co prawda nie mam jeszcze konkretnej daty/terminu ale jak byłem na jeździe próbnej 30.01.2021 to ok 10tyg.
Powiem szczerze jazda próbna mnie zaskoczyła. Nie jeździłem nowymi VW większymi od Golfa VI i VII ale zawieszenie zwykłe zrobiło na mnie wrażenie. Mam porównanie z airmaticiem Mercedesa z 2006r. Zaskakująco dobrze się sprawowało dlatego myślę, że nie zawiodę się na DCC
Przesiadam się z MB W211 z 3.0 V6 (dłubniętego na 278KM i 675nm) dlatego pójście w jakikolwiek słabszy silnik byłby dla mnie katorgą .
Obecne oczekiwanie, co prawda nie mam jeszcze konkretnej daty/terminu ale jak byłem na jeździe próbnej 30.01.2021 to ok 10tyg.
Powiem szczerze jazda próbna mnie zaskoczyła. Nie jeździłem nowymi VW większymi od Golfa VI i VII ale zawieszenie zwykłe zrobiło na mnie wrażenie. Mam porównanie z airmaticiem Mercedesa z 2006r. Zaskakująco dobrze się sprawowało dlatego myślę, że nie zawiodę się na DCC
Widać wzorem niemieckim, dołożyli pakiet business ale już brak top pakietu w wersji r dla arteona...słyszałem, że sprzedaż idzie jak po grudzie czyli jest nadzieja na większe rabaty lub promocje w niedługim czasie, zobaczymy...
- Blazio1946
- Posting Freak
Czytając to co ludzie piszą o "udogodnieniach" w MY20 to ja już na pewno żadnego nowego vw nie kupię.
Potwierdzam z roku na rok idzie gorsze i droższe..Blazio1946 pisze: ↑18.02.2021, 19:32Czytając to co ludzie piszą o "udogodnieniach" w MY20 to ja już na pewno żadnego nowego vw nie kupię.
TSI190 MY2020
W sensie o czym? O podgrzewanej sportowej kierownicy, bezprzewodowym android auto, lepszym wykończeniu czy głośnikach Harman/Kardon?Blazio1946 pisze: ↑18.02.2021, 19:32Czytając to co ludzie piszą o "udogodnieniach" w MY20 to ja już na pewno żadnego nowego vw nie kupię.
Najpierw niech poprawią silnik TSI GPF żeby nie klekotał i trząsł kabiną jak stary diesel na postoju i discovery pro wymienią na coś co ma odpowiednio mocne cpu i się nie zawiesza oraz wisienka na torcie budżetowe za małe do tej deski rozdzielczej zegary AID z najtańszych modeli vw :-) przez takie ich pomysły kolejni klienci uciekają od tej marki i może bardzo dobrzeVetinari pisze: ↑19.02.2021, 11:03W sensie o czym? O podgrzewanej sportowej kierownicy, bezprzewodowym android auto, lepszym wykończeniu czy głośnikach Harman/Kardon?Blazio1946 pisze: ↑18.02.2021, 19:32Czytając to co ludzie piszą o "udogodnieniach" w MY20 to ja już na pewno żadnego nowego vw nie kupię.
TSI190 MY2020
U mnie się nic nie telepie, ale może akurat mam szczęście, bo nie jeden temat tutaj u jednych występuje, a u innych nie.arteonR pisze: ↑19.02.2021, 12:18Najpierw niech poprawią silnik TSI GPF żeby nie klekotał i trząsł kabiną jak stary diesel na postoju i discovery pro wymienią na coś co ma odpowiednio mocne cpu i się nie zawiesza oraz wisienka na torcie budżetowe za małe do tej deski rozdzielczej zegary AID z najtańszych modeli vw :-) przez takie ich pomysły kolejni klienci uciekają od tej marki i może bardzo dobrzeVetinari pisze: ↑19.02.2021, 11:03W sensie o czym? O podgrzewanej sportowej kierownicy, bezprzewodowym android auto, lepszym wykończeniu czy głośnikach Harman/Kardon?Blazio1946 pisze: ↑18.02.2021, 19:32Czytając to co ludzie piszą o "udogodnieniach" w MY20 to ja już na pewno żadnego nowego vw nie kupię.
Protip-suchar: włącz start/stop to na postoju cisza jak przy zgaszonym silniku.
no właśnie tym razem chciałbym, żeby start stop czasem zadziałał, a tu pech przez całą zimę silnik pracuje non stop może jednak jest popsuty czyt. ekologiczny, ale dla serwisów vw zapewne wszystko jest jak należy, skoro odpala więc jeździć obserwować (<-suchar-porada)
TSI190 MY2020
A w po lifcie nie wymienili CPU z Discovery Pro na MIB3 właśnie?