Nigdy mi się to nie zdarzyło.
Szyby bezramkowe
- Osfald
- Senior Member
Re: Szyby bezramkowe
Tak , jest takie miejsce na uszczelce szyby przedniej, na wysokości lusterek. Jak tam dobrze pociągniesz z myjki ciśnieniowej to są krople po drugiej stronie. Uszczelka zostaje odgięta strumieniem wody. Natomiast z węża nie myjemy...
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
-
- Member
Woda nigdy nie ciekła przez szyby.
Jak będzie okazja cykne fotkę ale jak narazie autko czyścitke
Ja byłem w ASo właśnie w związku z nieopuszczaniem się na kilka milimetrów tylnej szyby przy chwytaniu za klamkę. Walczyli z tym trochę, ale póki co działa. Chodzi o kodowanie w komputerze, coś tam szwankowało, poprawiali. Szczęśliwie na gwarancji jeszcze jest ok
Jaca, 280 koników
Mam wkurzające świsty przy słupku B, czytałem porady kriss555 aby wkleić jakieś wytłumienie ale chciałem podpytać Was co najlepiej tam wkleić czy gąbkę jakaś czy matę jak do wygłuszania samochodów. I czy w dobrym miejscu chce to wkleić ?
@Mik187 udało Ci się wyeliminować ten świst? Mam podobną sytuację, przy prędkości powyżej 100km/h w samochodzie zaczyna gdzieś przy słupkach gwizdać. Strasznie słabo to wygląda w samochodzie za takie pieniądze.
Nie udalo sie