Kodowanie samochodów
Re: Kodowanie samochodów
Po wizycie w serwisie przestał mi działać start-stop. Wydaje mi się, że przestawili temperaturę otoczenia.
Czy ktoś posiadający silnik TSI 190 KM CZPB z działającym start-stop mógłby mi podać prawidłowe ustawienia?
U mnie obecnie jest tak:
Czy ktoś posiadający silnik TSI 190 KM CZPB z działającym start-stop mógłby mi podać prawidłowe ustawienia?
U mnie obecnie jest tak:
Start-stop zaczął działać po naładowaniu akumulatora.
Czy coś wiadomo w sprawie kodowania MY2020?
Da się w końcu odblokować VIM czy zmianę kolorów ambiente?
@Eldar - coś się zmieniło w tej kwestii?
Da się w końcu odblokować VIM czy zmianę kolorów ambiente?
@Eldar - coś się zmieniło w tej kwestii?
Arteon TSI MY2020 Piryt (190KM)
Ja w swoim 2020 odkodowanym ambientu bez problemu
Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI 320HP
- Osfald
- Senior Member
Przeciez od dawna jest juz apka w obd11 do odblokowania vim w MY2020
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
Dzięki za odpowiedź panowie, a czy ktoś w WLKP może mi wykonać takie kodowanie? Auto przedliftowe my2020, rok prod. 2019? Tam jest chyba mib 2,5.
Arteon TSI MY2020 Piryt (190KM)
- Osfald
- Senior Member
A z jakiego rejonu Polski/Świata jesteś?
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
- Osfald
- Senior Member
To nie moje rejony.
Zastanawiam się nad zakupem interfejsu obd eleven - jak trochę się nacieszę wersją fabryczną
Zauważyłem, że od połowy czerwca wersja PRO nie jest już dożywotnia tylko jako abonament na rok. Czy można obejść przez ręczne kodowanie zbieranie/dokupowanie punktów na aplikacje? Te zmiany modelu sprzedaży ostudziły moj zakupowy zapał zakupowy.
Czy jest coś konkurencyjnego na rynku do tego interfejsu o podobnym stopniu w miarę prostej zmiany parametrów?
Zauważyłem, że od połowy czerwca wersja PRO nie jest już dożywotnia tylko jako abonament na rok. Czy można obejść przez ręczne kodowanie zbieranie/dokupowanie punktów na aplikacje? Te zmiany modelu sprzedaży ostudziły moj zakupowy zapał zakupowy.
Czy jest coś konkurencyjnego na rynku do tego interfejsu o podobnym stopniu w miarę prostej zmiany parametrów?