Pisz PW jestem z Poznania i posiadam obd. Tylko w week mi pasuje.SeeB-24 pisze: ↑26.08.2021, 21:19Jakoś cisza w temacie , ja również chciałbym odblokować VIM w MY2020 (MiB 2,5) i odblokować kolory ambiente...mimo, że 2 osoby zadeklarowały chęć pomocy - kontakt się urwał (może rzadko zaglądają na forum). @Emiter - prośba o kontakt na prv aby dogadać temat. Ewentualnie ktoś inny z centrum PL...
Kodowanie OBDeleven
Re: Kodowanie OBDeleven
Napisałem
Poszedł PRIV.
SeeB-24 pisze: ↑26.08.2021, 21:19Jakoś cisza w temacie , ja również chciałbym odblokować VIM w MY2020 (MiB 2,5) i odblokować kolory ambiente...mimo, że 2 osoby zadeklarowały chęć pomocy - kontakt się urwał (może rzadko zaglądają na forum). @Emiter - prośba o kontakt na prv aby dogadać temat. Ewentualnie ktoś inny z centrum PL...
Wysłałem prv z prośbą o nrEmiter pisze: ↑14.09.2021, 19:24Poszedł PRIV.
SeeB-24 pisze: ↑26.08.2021, 21:19Jakoś cisza w temacie , ja również chciałbym odblokować VIM w MY2020 (MiB 2,5) i odblokować kolory ambiente...mimo, że 2 osoby zadeklarowały chęć pomocy - kontakt się urwał (może rzadko zaglądają na forum). @Emiter - prośba o kontakt na prv aby dogadać temat. Ewentualnie ktoś inny z centrum PL...
Arteon TSI MY2020 Piryt (190KM)
Ja ze Śląska i mogę też pomóc... Jeśli ktoś byłby chętny proszę pisać pv
-
- Junior Member
Gdyby ktoś posiadał to urządzenie w Warszawie, to chętnie skorzystam.
Podbijam post tomasz88ck - też bym się pisał w Warszawie na usługę ODB11
Łódź Piotrków Łowicz jak by ktoś potrzebował mam Obd11 z pełną licencją. Jak ktoś z Warszawy to musi podjechać bo rzadko tam bywam
Posiadam i jestem z Wa-wy. Co prawda chwilowo ciezko u mnie z czasem ale w ciagu dwoch tygodni powinienem byc bardziej dostepny.
Cos konkretnego chcecie zakodowac?
Cos konkretnego chcecie zakodowac?
Dzięki Qsin - też słabo stoję z czasem aktualnie.
W sumie to sam nie wiem co bym potrzebował poza:
- dodatkowym ekranem z ciśnieniem doładowania
- wyłączeniem Start/Stop
- może jakieś dodatkowe zegary o ile są dostępne
Nie bardzo wiem co można jeszcze zaprogramować :/
W sumie to sam nie wiem co bym potrzebował poza:
- dodatkowym ekranem z ciśnieniem doładowania
- wyłączeniem Start/Stop
- może jakieś dodatkowe zegary o ile są dostępne
Nie bardzo wiem co można jeszcze zaprogramować :/