No dobra, instrukcja pojawiła się i u mnie (zapowiadany T25 potem T37). Pytanie czy jest jakiś sposób, żeby wydrukować tę instrukcję do PDF?Makowy pisze: ↑05.10.2021, 16:45Zamawiałem w kwietniu. Niby w 27 tygodniu miał się produkować, ale dopiero 3.09 pojawił się VIN i zniknął obrazek samochodu (zrobił się szkic). 13.09 pojawił się obrazek pojazdu ponownie i instrukcja on-line. Jak już jest instrukcja to na 99% wyprodukowany. 24.09 dojechał do salonu.
Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
Czy możecie powiedzieć gdzie mam znaleźć tą instrukcję, bo nigdzie jej nie widzę.
Musisz mieć już VIN - to na pewno i potem:
1. Wchodzisz na volkswagen.de
2. Logujesz się tam jak na polskiej stornie.
3. Jak masz VIN to instrukcja będzie w prawym dolnym rogu "Digitales Bodbuch"
Lub wejdź tutaj: https://userguide.volkswagen.de/public/vin/login/de_DE wklej swój numer VIN i zobaczysz czy jest już instrukcja dla Twojego Arteona
Witam serdecznie. Czy może mi ktoś napisać jak wygląda ten nr zamowienia, ewentualnie gdzie go znajdę?
Numer komisji to numer zamówienia.
Nie mam czegoś takiego w dokumentach zamówienia jest nr zamówienia zws/1352.... mam kod producenta, auto Id, klient Id, kontrahent Id ale żadnego nr komisji nie widze
-
- Junior Member
Zamawiałem 5 maja i 8 października w końcu odebrałem. 2.0 tsi R-line Zatwierdzony 27 tydzień produkcji
U mnie numer zamówienia `ZWS/cośtamdalej` zadziałał na polskim myVolkswagen. Po zalogowaniu na niemieckim był podgląd
Sam numer wpisz bez liter i łamańców.