PRZEBIEGI Arteonów i co się wydarzyło
Re: PRZEBIEGI Arteonów i co się wydarzyło
50 tys. Przebiegu. 272km. Około 20 tys. Skrzypiący dach, dzwoniące przewody, wymiana tarcz z klockami wszystko usunięte w ramach gwarancji. Szyber dach i skrzypiące zawieszenie nie do naprawienia. Zapobiegwczo smarowanie. Akcja serwisowa pompy. Skrzypiące siłowniki w bagażniku smarowanie nie pomogło. Teraz mam problem ze światłami asf wycinanie matrycowe nie działa, zgłoszone w lipcu do tej pory czekam na naprawę i opracowanie nowego oprogramowania. Wyciszające się radio- wgranie nowego softu pomogło. Odształcenie osłony przy podszybiu naprawa
Arteon 2.0 TSI 280 KM Red Chili
Możesz napisać coś więcej? Mam podobny problem i 2 wizyty w serwisie póki co nie rozwiązały problemu. Czy to wyciszanie się u Ciebie to było takie półsekundowe urwanie dźwięku, tak jakby przycinalo? I rowniez czasami zanik dzwieku na 5-10-15 sekund, przełączanie stacji/piosenek nic nie daje?
Arteon Shooting Brake R-Line 2.0 TSI 2021 Kings Red
U mnie w czasie jazdy bez przyczyny niczego nie dotykając potrafiła się pojawić ikona wyciszenia i nie było nic słychać, dopiero po wciśnięciu głośność zaczęło grać. Zobacz czy pojawia się ci ta ikona
A gdzie ona powinna być? Bo w sumie też się zastanawiałem jak wyciszyć radio w razie potrzeby, inaczej niż kręcąc pokrętłem głośności (Discover Media) aż do zera. Ale raczej nic się nie pojawia tylko nagle z różną częstotliwością ucina dźwięk jak przycinanie starej płyty bądź znika głos zupełnie na parę/paręnaście sekund i sam wraca.
Arteon Shooting Brake R-Line 2.0 TSI 2021 Kings Red
U mnie wyciszenie jest po krótkim naciśnięciu przycisku włączania radia, ale ja mam wersję bez pokrętła.
Ja mam problem z wyciszeniem od dawna. Dotychczas było tak że co któreś odpalenie auta nie było głosu. Podglasnianie nie było możliwe. W ten weekend doszedł problem taki ze co ok 30 min jazdy cały system sam się resetował. Ostatecznie po kilku resetach przestał grać na kilka godzin jazdy. To bylo jak jechałem z Wrocka nad morze. W drodze powrotnej powtórka z rozrywki. Reset radia zrobił się ok 20-30 razy i 2 razy smierć dźwięku na kilka godzin. Dźwięk nie powrócił nawet po całej nocy bez jazdy. Pojawił się dopiero po umówieniu do serwisu.
Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI 320HP
Witam jakie tarcze i klocki założyli?? ja sam wymieniłem na ATE i też się strasznie grzejąROBSON pisze: ↑17.10.2021, 21:3450 tys. Przebiegu. 272km. Około 20 tys. Skrzypiący dach, dzwoniące przewody, wymiana tarcz z klockami wszystko usunięte w ramach gwarancji. Szyber dach i skrzypiące zawieszenie nie do naprawienia. Zapobiegwczo smarowanie. Akcja serwisowa pompy. Skrzypiące siłowniki w bagażniku smarowanie nie pomogło. Teraz mam problem ze światłami asf wycinanie matrycowe nie działa, zgłoszone w lipcu do tej pory czekam na naprawę i opracowanie nowego oprogramowania. Wyciszające się radio- wgranie nowego softu pomogło. Odształcenie osłony przy podszybiu naprawa
Muszę zobaczyć ale zdaje mi się że TRW
2.0 tdi 190KM przy 176tys pasek rozrządu powiedział pa pa
Auto służbowe wiec czekamy na decyzje leasingu bo auto miało gwarancje do czerwca
Auto służbowe wiec czekamy na decyzje leasingu bo auto miało gwarancje do czerwca
szkoda całkowita prawie:-)
Mi będą wymieniać pasek na gwarancji bo hałasuje. 120 tys gwarancja właśnie się kończy.
Mi będą wymieniać pasek na gwarancji bo hałasuje. 120 tys gwarancja właśnie się kończy.
RLINE stop hybrid go TDI (190KM )