Jakby poszła fama, że naprawiali samochód na podstawie informacji znalezionych na internetowym forum, to wszystkie ASO straciłoby wizerunek "specjalistów", że niby każdy na forum czy innym YouTube sobie obejrzy jak zrobić i sobie sam naprawi.

Jakby poszła fama, że naprawiali samochód na podstawie informacji znalezionych na internetowym forum, to wszystkie ASO straciłoby wizerunek "specjalistów", że niby każdy na forum czy innym YouTube sobie obejrzy jak zrobić i sobie sam naprawi.
G&G Świdnik faktycznie ogarniają, u mnie bez problemu poszła wymiana hamulców. Ciekawe co powiedzą na ten dziwny dźwięk z 2.0 TSI (190KM) z innego tematu na forum.ROBSON pisze: ↑02.06.2021, 00:18Hehe co Aso to inny obyczaj, jak zgłaszałem to g&g Świdnik pojechaliśmy na jazdę próbną z 20 metrów Pan się uśmiechną i powiedział że problem już u nich dobrze znany. Tak samo z skrzypiącym zawieszeniem i szyberdachem. Tylko takie mają procedury. Myślę że trzeba trochę działać i pisać zbiorowo ale komu teraz się chcę. PŚ. Wczesniej miałem mondka i forum Forda udało się wywalczyć 3 akcję serwisowe