A nie odwrotnie ? Najpierw kluczyk a potem klamka ?
viewtopic.php?t=133
Odwrotnie działa, nie wiedziałem o tym.olek pisze: ↑07.01.2022, 21:47A nie odwrotnie ? Najpierw kluczyk a potem klamka ?
viewtopic.php?t=133
Jeśli masz taką możliwość jeszcze to wrzuć do wyposażenia dodatkowego Easy Open/Easy Close. Nie wiem dlaczego ale zasugerowałem sie tym że Arteon ma elektryczną klapę w standardzie a ten bajer wyżej jest tylko rozszerzeniem w postaci ruszania nogą. Przez to nie mam tego i szczerze przydałoby sie teraz bo klapa jest ciężka przy ściąganiu.gem10 pisze: ↑07.01.2022, 15:37Niedawno zamówiłem Arteona R-line. Z racji budżetu z dodatkowego wyposażenia dodałem tylko kamerę cofania. Mam jeszcze możliwość zmiany konfiguracji i zastanawiam się czy nie nagiąć trochę budżetu i nie dodać kilku opcji żeby później nie żałować.
Najbardziej zastanawiam się nad System Area View. Kamery 360 rzeczywiście sprawdzają się w codziennym użytkowaniu?
Ewentualnie cały Pakiet Assistance Plus tylko czy warto dopłacać do System Park Assist i System Side Assist?
Co według was i waszego doświadczenia jeszcze warto dodać?
Zgadza się. Park Assist daje dodatkowe czujniki boczne.sebo939 pisze: ↑07.01.2022, 23:29No i chyba dzięki park assist dostajesz jeszcze czujniki boczne ale tego pewny w 100% nie jestem czy ten asystent to zapewnia.gem10 pisze: ↑07.01.2022, 15:37Niedawno zamówiłem Arteona R-line. Z racji budżetu z dodatkowego wyposażenia dodałem tylko kamerę cofania. Mam jeszcze możliwość zmiany konfiguracji i zastanawiam się czy nie nagiąć trochę budżetu i nie dodać kilku opcji żeby później nie żałować.
Najbardziej zastanawiam się nad System Area View. Kamery 360 rzeczywiście sprawdzają się w codziennym użytkowaniu?
Ewentualnie cały Pakiet Assistance Plus tylko czy warto dopłacać do System Park Assist i System Side Assist?
Co według was i waszego doświadczenia jeszcze warto dodać?
Eeee. no chyba tak :-)olek pisze: ↑07.01.2022, 21:47A nie odwrotnie ? Najpierw kluczyk a potem klamka ?
viewtopic.php?t=133
Moja ładowarka (juz druga, pierwsza umarła po roku) głównie gotuje telefon. Jeśli go akurat nie gotuje to wyświetla komunikat "ładowanie niemożliwe, usuń wszytkie przedmioty "Vetinari pisze: ↑08.01.2022, 13:07Ładowarka indukcyjna (przynajmniej w Samsungach i iPhone) słabo się sprawdza z bezprzewodowym Android Auto / CarPlay - ładowanie indukcyjne bardzo nagrzewa telefon, tak samo używanie tych systemów, i sumarycznie okazuje się, że telefon się przegrzewa i zwalnia, albo nawet się wyłącza.