Car-Net
Re: Car-Net
Dokładnie nie widzę sensu montować tego...
A może ktoś ma oprócz Arteona też starszego VW bez fabrycznego carnetu i byłby tym zainteresowany, dlatego to tu wstawiłem, bo za 1 zł chyba warto a taka cena ma być ponoć do końca roku. Ja do Arteona nie będę montował ale do B7 zamówiłem i w ciągu 7 dni ma do mnie dotrzeć.
Miał ktos możne podobny problem, niby auto połączone z Wifi telefonu,transmisja danych włączona
a Car-Net nie dział
a Car-Net nie dział
zdarza się, wejdź w połączenie WLAN i kliknij w tel. Powinno przejść.
No i panowie przyszło pismo z serwisu o zgłoszenie się na akcje serwisowa, napisali ze problemy dotycza zdalnego polaczenia z samochodem np. Klient nie moze włączyć innej funkcji np układu klimatyzacji. Czyli to co mówił mi ten serwisant, w przyszlym tygodniu mam zamiar zgłosić sie i przetestowac
Ja dziś byłem w serwisie i została wgrana ta aktualizacja. W aplikacji Car-Net nic nowego się nie pojawiło, nie zauważyłem też żadnych zmian w zakładce Car-Net w DM.
- guttentager
- Member
Również jestem po aktualizacji DM. Zmian na razie nie zauważyłem.
Wcześniej zdarzył się problem z załadowaniem obsługi BT-telefonu i Car-Netu.
W dalszym ciągu miewam problemy z kartą SD (32GB). Czasem nie załaduje struktury katalogów i odtwarzanie odbywa się pokolei.
W dalszym ciągu miewam problemy z kartą SD (32GB). Czasem nie załaduje struktury katalogów i odtwarzanie odbywa się pokolei.
- guttentager
- Member
Na razie neta biore z na stałe podłaczonego smarkfona Działa zacnie, choć wymaga czasem ręcznego utworzenia hotspota. Zastanawiam się nad zakupem carsticka i podłączenia wszystkich urządzeń pod usb w schowku. Czy ktoś z was może mi potwierdzić, że carstick podaje net przez huba?
Jaka karta i czy przez przejściówkę z micro czy zwykłe SD ?guttentager pisze: ↑08.01.2018, 10:15Również jestem po aktualizacji DM. Zmian na razie nie zauważyłem.
Instrukcja podaje żeby nie stosować przejściówek z microSD na zwykłą, ja mam zwykłe SD 32GB i działa normalnie w DM.
- guttentager
- Member
mam przejściówkę. Dzięki k1coR, sprawdzę jak będzie na zwykłej SD.