Witam ostatnimi czasami zauważyłem w pasie led tylko tym środkowym wilgoć podsyłam zdj do podglądu, sprawdźcie u siebie u mnie to idzie na wymianę, czekam na nowy w ASO ale znajomy też reklamował i dostał info od ASO w innym mieście że VW kazał ASO to rozkleić wysuszyć i skleić XDDD
Także dajcie znać jak u was. Sorki za takie zdj ale samochód lekko brudny po trasie
ARTEON FL - pas świetlny
- Osfald
- Senior Member
Re: ARTEON FL - pas świetlny
Najkorzystniej byłoby to naprawić przez demontaż, rozklejenie, wysuszenie, sklejenie i wyrzucenie
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
Jakbym to miał to procedura byłaby taka: wyrwać, rozłupać i wyrzucić
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce
U mnie sucho, ale tak jak Koledzy, nie jestem miłośnikiem tego detalu. Chociaż i tak to lepsze niż, modny ostatnio, czerwony pas na całą szerokość z tyłu. Porsche, A8, Stinger są pionierami tej stylistyki =[. Przypomina mi to trochę blendy z lat 80-90
Będziecie tak narzekać, to tylko patrzeć jak vag podłapie pomysł i będzie oferował pakiet no light, czyli bez tego pasa z cepeli za 500 PLN.
Panowie wspomniałem że jest taka sytuacja i u znajomego podobnie więc warto sie temu przyglądnąć.
Mylisz się... Bo nie 500 a 1500 zł za taki luksusowy pakiet oszczędzający planetę i jej zasoby oraz zmniejszający spalenie o 1000 cześć promila na 100 km
eRlinia 2.0 teesi + blisko 600 Nm w ośce