Odpalanie auta
Re: Odpalanie auta
Ja bym do tej listy dodał pamięć foteli, która jest warunkowana dobraniem pełnej skóry. Oświetlenie ambiente, gdzie trzeba dorzucić inny kolor listwy za niemałą doplatą. Srebrne lusterka w elegance, których nie dadzą w kolorze nadwozia. Można by tak długo wymieniać. Nie jestem zorientowany jak to wygląda w Audi, ale jeśli tam można sobie żonglować dodatkami w dowolny sposób to mamy odpowiedź. Jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi ;-)
- guttentager
- Member
również w dieslu - hamulec i ogień. Bez wstępnego zapłonu, bo komputer sam reguluje długość grzania świec w zależności od temperatury.
W VW i tak mamy bogatą możliwość konfiguracji. W azjatyckich markach kojarze była tylko opcja wyboru linii wyposażenia, bez indywidualizowania (cięzko się to pisało ).
W VW i tak mamy bogatą możliwość konfiguracji. W azjatyckich markach kojarze była tylko opcja wyboru linii wyposażenia, bez indywidualizowania (cięzko się to pisało ).
Moja procedura odpalania - wycieranie ekranu DP, hamulec i start
Hehe...paluchów nie unikniemy.
Zobaczcie Stingera co tam jest do dołożenia, w sumie bieda. Jeśli chodzi o systemy wspomagające i bezpieczeństwa to nie ma się do czego przyczepić, VW wyprzedza konkurencję
Zobaczcie Stingera co tam jest do dołożenia, w sumie bieda. Jeśli chodzi o systemy wspomagające i bezpieczeństwa to nie ma się do czego przyczepić, VW wyprzedza konkurencję
Światła na auto, podłączenie kabelkiem Samsunga Galaxy S7, uruchomienie Mirrolink, kliknęcie na Yanosika, hamulec+start i jedziemy.