Wasze wynegocjowane rabaty na Arteona
Re: Wasze wynegocjowane rabaty na Arteona
29 kola rabatu na rline 280 koni
Pytanie jaka cena startowa, sądząc po zdjęciach, to biedy nie ma - ile wyszedł przed rabatem? 250?
Dokładnie. Znajomy dostał 43 tyś rabatu na BMW. I co z tego że cena wyjściowa to 400k. Czyli nieco ponad 10%
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
Witam Państwa, w związku z żywą dyskusją odnośnie rabatów postanowiłem napisać swój przypadek. Zamówiłem arteona, lecz z różnych przyczyn osobistych, nie mogę go odebrać z salonu. Samochód gotowy w salonie czeka. cena katalogowa 249000 minus rabat 31000. Jeśli jest tu ktoś zainteresowany zakupem arteona, proszę o kontakt. Przekażę wszelkie dane wyposażenia.
Podaj więcej informacji o zamówionym samochodzie:
- silnik
- kolor
- dodatkowe wyposażenie.
- silnik
- kolor
- dodatkowe wyposażenie.
Ja właśnie zaczynam negocjacje, w weekend objeżdżam Elegance 2.0TSI 280KM.
Jestem ciekaw ile można wyciągnąć % rabatu na 2 sztuki Rline po 250k katalogowo każda?
Jestem ciekaw ile można wyciągnąć % rabatu na 2 sztuki Rline po 250k katalogowo każda?
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Mi na firmę dali 10.5% przy zamówieniu 3 aut na polo 5.5 % a na craftera 21tys do tego dorzucili serwisy na craftera i arteona po 2 . inne salony dawały 9 % i 8 % także słabsze oferty
Mam ofertę od zaprzyjaźnionej grupy dealerskiej która ma w swoim gronie VW. I z 250 zrobili 225. Czyli 10% od całości. Szukać dalej czy raczej to już "dobra" oferta?
-
- Senior Member
Gotowka czy 101%?
No właśnie chciałem ofertę dla 3 wariantów i dla każdego jest ta cena. Jakby ktoś miał to w dupie. Dlatego pytam czy to spoko cena czy nie.