Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
9 kwietnia zamówienie, 24 sierpnia rozpoczęcie produkcji, 02 września zakończenie, oczekuje na transport. Aktualnie cisza status się nie zmienił, niby do 2 tygodni transport. Instrukcja reklama aktywacji we connect oraz nowy podgląd wyskoczył 2 września, czekamy czy coś ruszy
Po jakim czasie od zamówienia auta otrzymaliście informacje o ustalonym tygodniu produkcji?
Po 2 miesiącach od zamówienia dostałem informację o zatwierdzonym tygodniu produkcji i produkcja rozpoczęła się zgodnie z planem, trwała 10 dni. Teraz od 2 września status oczekuje na transport.
5 minut temu dostałem informację że auto w Poznaniu. I już mam możliwość aktywacji we connect.
GRATULACJE! Super
U mnie minął właśnie miesiąc od zamówienia
U mnie minął właśnie miesiąc od zamówienia
asystent pasa ruchu jest w standardzie w R line i to chyba nie opoznia realizacji, wiekszy problem jestz Side Assist - martwe pole
A mnie nikt się jeszcze nie odzywał,weconnect aktywny (mogłem nie aktywowac,bo lecą mi 3 lata już za darmo), zamówienie koniec lutego, wszystkie systemy bezpieczeństwa. Jak ktoś dostał autko,wrzućcie zdjęcia:)
Aha - mega się wkurzę jak mi folie podejmują z ekranów i progów przed odbiorem
Aha - mega się wkurzę jak mi folie podejmują z ekranów i progów przed odbiorem
zobaczymy na moim przykladzie , mam side assistddchavez pisze: ↑10.09.2022, 17:47A, tak. Side Assist faktycznie podobno opóźnia produkcję. Ja zamówiłem i się zastanawiam o ile opóźni to cały proces.
rozpoczecie produkcji 17 lipca, zakonczenie produkcji 25 sierpnia i teraz pytanie czy wyprodukowany w 100% czy faktycznie na cos jeszcze czeka, bo do dzisiaj nikt sie nie odzywal w sprawie zmiany statusu.
Wydawalo mi sie, ze jak czegos brakuje to po prostu nie rozpoczynaja produkcji, jednak chyba jest inaczej tzn. rozpoczynaja i potem jak czegos brakuje auto idzie na plac i czeka na dana czesc.