Możesz już aktywować we connect ? W moim przypadku w piątek rano dzwoniłem do sprzedawcy jak moje autko. Informacja status wyprodukowany, około 17 informacja status w Poznaniu i możliwość aktywacji we connect. Więc statusy się zmieniają chyba różnielumislav pisze: ↑11.09.2022, 15:29zobaczymy na moim przykladzie , mam side assistddchavez pisze: ↑10.09.2022, 17:47A, tak. Side Assist faktycznie podobno opóźnia produkcję. Ja zamówiłem i się zastanawiam o ile opóźni to cały proces.
rozpoczecie produkcji 17 lipca, zakonczenie produkcji 25 sierpnia i teraz pytanie czy wyprodukowany w 100% czy faktycznie na cos jeszcze czeka, bo do dzisiaj nikt sie nie odzywal w sprawie zmiany statusu.
Wydawalo mi sie, ze jak czegos brakuje to po prostu nie rozpoczynaja produkcji, jednak chyba jest inaczej tzn. rozpoczynaja i potem jak czegos brakuje auto idzie na plac i czeka na dana czesc.
Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
weconnect juz chyba z tydz temu moglem aktywowac, nie wydaje mi sie aby to mialo jakikolwiek zwiazek ze statusem zamowienia niestetypatryk159 pisze: ↑11.09.2022, 19:26Możesz już aktywować we connect ? W moim przypadku w piątek rano dzwoniłem do sprzedawcy jak moje autko. Informacja status wyprodukowany, około 17 informacja status w Poznaniu i możliwość aktywacji we connect. Więc statusy się zmieniają chyba różnielumislav pisze: ↑11.09.2022, 15:29zobaczymy na moim przykladzie , mam side assist
rozpoczecie produkcji 17 lipca, zakonczenie produkcji 25 sierpnia i teraz pytanie czy wyprodukowany w 100% czy faktycznie na cos jeszcze czeka, bo do dzisiaj nikt sie nie odzywal w sprawie zmiany statusu.
Wydawalo mi sie, ze jak czegos brakuje to po prostu nie rozpoczynaja produkcji, jednak chyba jest inaczej tzn. rozpoczynaja i potem jak czegos brakuje auto idzie na plac i czeka na dana czesc.
Dzień dobry,
zamówienie 19 czerwca 2022
W sobotę otrzymałem info że produkcja zaplanowana na tydz. 38 - oraz info że przyspieszają produkcję bo niebawem mają zmienić się warunki homologacji co wówczas jest równe potencjalnym dodatkowym opóźnieniom.
zamówienie 19 czerwca 2022
W sobotę otrzymałem info że produkcja zaplanowana na tydz. 38 - oraz info że przyspieszają produkcję bo niebawem mają zmienić się warunki homologacji co wówczas jest równe potencjalnym dodatkowym opóźnieniom.
R-Line 2.0 TSI 190
Czy to już potwierdzony tydzień? U mnie zamówienie z 22 czerwca wylądowało w tygodniu 39
moj juz 3 tyg. po wyprodukowaniu stoi na placu w Niemczech i nikt nie wie dlaczego
Co masz w zamówieniu oprócz martwego pola, co mogłoby wpłynąć na opóźnienie? Hak, szklany dach, wentylowane fotele, webasco, ...? Chyba że jesteś pewien, że produkcja zakończona z fakturą?
nie mam nic z wymienionych rzeczy oprocz side addist. Mam swieze info, ze dealer nie wie dlaczego nie jest w transporcie jeszcze i w vgp tez nie wiedza.
Takze to, ze macie przypisany tydz produkcji lub nawet, ze jest w produkcji o niczym nie swiadczy...moj zaczal sie produkowac w lipcu a odbior moge miec i w 2023
...to może koła ukradli...
A ja myślałem, że tylko Czesi nie rozumieją polskiego
Moja skoda stała na placu miesiąc...bo kierownicy nie mieli do niej
A ja myślałem, że tylko Czesi nie rozumieją polskiego
Moja skoda stała na placu miesiąc...bo kierownicy nie mieli do niej