Piszę po raz kolejny o problemie z szyberdachem. Mam Arteona 2021r. praktycznie full opcja bez skóry i haka, niestety ma szyberdach który początkowo zaczął trzeszczeć po nagrzaniu, latem w słoneczne dni, na gwarancji został wymieniony cały mechanizm i problem na krótki czas zniknął, po wymianie nic nie było słychać, po pewnym czasie znowy zaczęło się odzywać to trzeszenie, teraz już nie latem ale zawsze na nierównościach i mega głośno. Arteon ostatnio był dwa tygodnie na naprawie gwarancyjnej i nic to nie dało, odpowiedź serwisu- czekamy na dalsze instrukcje od centrali, auto jest naprawdę Ok, oprócz tego gówna to nic się nie dzieje a w rok zrobiłem 60 tyś km. Bardzo proszę, jeśli ktoś z Was miał podobny problem to dajcie znać , jaki serwis sobie z tym poradził, ten z Poznania twierdzi że mój przypadek jest wyjątkowy, nie muszę Wam pisać jak to wnie w-wia, auto warte prawie 300 tyś,
wstyd kogoś zabrać nie mówiąc jak mnie to wkurza, ostatnia nadziaja u Was , proszę pomóżcie i nie piszcie proszę o przesmarowaniu, tak trzeszczy że myślę o cesji leasingu tylko kto po jeździe próbnej kupi takie coś , za naprawę jestem gotowy zapłacić jak też za skuteczną poradę, pozdrawiam