A w jakim ASO udało Ci się pozbyć problemu konserwacja dachu? Ja trzeszczenie dachu zgłaszałem kilkukrotnie na przeglądach i umawiając się na wizyty gwarancyjne. Panowie ze Zdunskiej Woli za każdym razem stwierdzali ze przesmarowali i nie trzeszczy. I faktycznie nie trzeszczał, aż do pierwszej studzienki w ulicy Gwarancja się skończyła, a ja jeżdżę od 3 lat z trzeszczącym dachem w aucie za 200tys. Swoją droga stuki z zawieszenia które pojawiły się w drodze do domu po odbiorze, które trwają do dzisiaj tez były co wizyte w serwisie usuwane. W końcu gdy sie wkurzyłem, ze wmawiają mi ich usunięcie to dla serwisu stały sie niesłyszalne. Także kolejnego samochodu u nich na pewno nie kupię.LordVATer pisze: ↑12.10.2022, 10:36Ja zgłaszałem na samym początku trzeszczenie dachu, i nic nie byli w stanie wymyślić. Machnąłem na to ręką - pomyślałem: ten typ tak ma.
Na wiosnę byłem na przeglądzie i zleciłem konserwację dachu. Od tej pory cisza, jak makiem zasiał. Nie wiem, co takiego zrobili, ale widać sporo białego smaru na prowadnicach, a na fakturze było między innymi woskowanie (pewnie uszczelek). Najważniejsze, że nie trzeszczy i że się jednak da.
Trzeszczący szyberdach ciąg dalszy
Re: Trzeszczący szyberdach ciąg dalszy
Ja robiłem u Plichty w Bydgoszczy, na Nowotoruńskiej. Wcześniej byłem u Plichty na Fordońskiej i tam nie dali rady. ;-)
Cześć wszystkim.
Temat załatwiony, po tylu miesiącach i udręki dzisiaj odebrałem arteona od grupa Cichy-Zasada oddział Komorniki pod Poznaniem, jestem mega zadowolony, ogarnęli temat, przemiła obsługa i auta zastępcze, polecam, w razie jakichkolwiek problemów z vw to jak możecie to walcie jak w dym do nich nawet z drugiego końca Polski
Pozdrawiam
Temat załatwiony, po tylu miesiącach i udręki dzisiaj odebrałem arteona od grupa Cichy-Zasada oddział Komorniki pod Poznaniem, jestem mega zadowolony, ogarnęli temat, przemiła obsługa i auta zastępcze, polecam, w razie jakichkolwiek problemów z vw to jak możecie to walcie jak w dym do nich nawet z drugiego końca Polski
Pozdrawiam