Albo takie rozwiązanie:
viewtopic.php?f=2&t=166&p=25139#p25139
Albo takie rozwiązanie:
Uważam, że najlepszą opcją jest wpięcie do bezpieczników pod deską rozdzielczą. Tylko nie do tych, które odpowiadają za systemy bezpieczeństwa samochodu. Mając kamerkę z kontrolą napięcia i nagrywaniem parkingowym instalacja nie wymaga dodatkowych powerbanków itp.
Coś mi się wydaje, że jak chodzi o rekordy, to chyba nikt mnie nie pobije. Samochód zamówiony 10.2020, zamówienie potwierdzone 11.2021 r. Do produkcji wszedł 30.05 czyli po 7 miesiącach. Produkował się 3 miesiące. Od 28 sierpnia jest wyprodukowany i czeka w Niemczech. W salonie nadal nie mają żadnej informacji, co się dzieje z samochodem. Ktoś czeka dłużej?
Poza tym, że to jakiś skandal chyba jest tak - długie oczekiwanie, to ciekaw jestem jaką cenę będziesz musiał zapłacić przy odbiorze auta, z 10.2020, czy też z jesieni 2022?Seqencer pisze: ↑20.10.2022, 19:29Coś mi się wydaje, że jak chodzi o rekordy, to chyba nikt mnie nie pobije. Samochód zamówiony 10.2020, zamówienie potwierdzone 11.2021 r. Do produkcji wszedł 30.05 czyli po 7 miesiącach. Produkował się 3 miesiące. Od 28 sierpnia jest wyprodukowany i czeka w Niemczech. W salonie nadal nie mają żadnej informacji, co się dzieje z samochodem. Ktoś czeka dłużej?
Używamy opcji wyszukaj a następnie składając literki czytamy rady i porady których jest mnóstwo na forum.Kula pisze: ↑22.10.2022, 12:57Witam wszystkich forumowiczów
Śledzę różne wątki już od jakiegoś czasu w oczekiwaniu na swoje zamówienie 10.07.2022 odbiór w przyszły piątek, obecnie Artek jest rejestrowany
Z tej okazji chciałem wszystkich przywitać i zapytać o pierwsze kroki po odebraniu auta , będzie to moje pierwsze nowiutkie auto odebrane z salonu i chciałbym od pierwszego dnia dobrze się nim opiekować. Liczę na może jakiś króciótki poradnik co robić a czego nie przez pierwsze pare set może pare tys kilometrów
Za każda wskazówkę będę bardzo wdzięczny
Kula pisze: ↑22.10.2022, 12:57Witam wszystkich forumowiczów
Śledzę różne wątki już od jakiegoś czasu w oczekiwaniu na swoje zamówienie 10.07.2022 odbiór w przyszły piątek, obecnie Artek jest rejestrowany
Z tej okazji chciałem wszystkich przywitać i zapytać o pierwsze kroki po odebraniu auta , będzie to moje pierwsze nowiutkie auto odebrane z salonu i chciałbym od pierwszego dnia dobrze się nim opiekować. Liczę na może jakiś króciótki poradnik co robić a czego nie przez pierwsze pare set może pare tys kilometrów
Za każda wskazówkę będę bardzo wdzięczny