Oświetlenie tylnych drzwi
Oświetlenie tylnych drzwi
Cześć, Jestem tutaj nowy więc jeżeli jest już taki wątek, to przepraszam, ale nie znalazłem. do Chciałbym zapytać o możliwość zamontowania w miejsce zaślepek, oświetlenia do tylnych drzwi (lampki oświetlające podłoże po otwarciu drzwi) rok samochodu 2021, będę wdzięczny za informację
-
- Member
Re: Oświetlenie tylnych drzwi
Możliwość jest, wystarczy lampka z wtyczką i trochę przewodów plus trzeba zakodować sterowniki drzwi. Ja mam u siebie zamontowane w MY2020
- Osfald
- Senior Member
Mam te lampki kupione ale nie zabrałem się do tego jeszcze. Gdzie są w samochodzie gniazda do tych wtyczek? W sterowniku?
Podobnie pod fotelami kierowcy są miejsca na lampki ośw. przestrzeni na nogi tylnych pasażerów. Nie wiem czy wiązka w Arteonie przewidywała taką opcję, czy trzeba się dopiąć do świateł w przedniej części?
Podobnie pod fotelami kierowcy są miejsca na lampki ośw. przestrzeni na nogi tylnych pasażerów. Nie wiem czy wiązka w Arteonie przewidywała taką opcję, czy trzeba się dopiąć do świateł w przedniej części?
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
-
- Member
Do lampki w drzwiach trzeba na jednej z wtyczek wychodzących ze sterownika drzwi dołożyć pin, który jest plusem i gdzieś masę pożyczyć.
Arteon podobno nie ma w fotelach miejsca na lampki do oświetlenia przestrzeni na nogi z tyłu. Passatowskie fotele chyba mają. Jakby miejsce było to do przednich lampek trzeba by się wpiąć.
Arteon podobno nie ma w fotelach miejsca na lampki do oświetlenia przestrzeni na nogi z tyłu. Passatowskie fotele chyba mają. Jakby miejsce było to do przednich lampek trzeba by się wpiąć.