Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
No własnie ja mam podobny problem z felgami. Ostatecznie na który tydzień przewidziano produkcję twojego auta ??
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
O co chodzi z tymi felgami?
Dostawcy felg Montevideo i Rosario nie wyrabiaja się i to powoduje opóźnienia w produkcji R-Line
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Jedna sztuka Elegance przed majówką, a drugi przełom mają i czerwca. Wspólnik zamawia więc super na bieżąco nie jestem. Wiem że do 3 tygodni mogę jeszcze wszystko zmienić. I zastanawiam się czy nie wywalić Rline i nie wziąć do tego foteli z wentylacją. Muszę jeszcze swoje z tym tematem odespać.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
- guttentager
- Member
Weź standardowe fele. Wiadomo, że to błędne koło, ale dla eRki, poleciłbym pójść w tym kierunku. Będziesz miał już 18tki na zime, i masz większą swobodę wyboru felg latnich. To taka moja sugestia.
Nie no ciemny Chennai to ciemny Chennai. Mi się nie pali z dostawą.
Ważne aby był do wyjazdu na wakacje (czytając forum Passata B8 zastanawiam się czy to rozsądne podejście )..
Ważne aby był do wyjazdu na wakacje (czytając forum Passata B8 zastanawiam się czy to rozsądne podejście )..
- guttentager
- Member
ale Chennai nie dostaniesz w Rce. Chyba, że bierzesz chennai na zimę i rosario na lato - to zrozumiem
Nie, nie. Ja biorę 18ki na zimę - chyba Sebring czy jakoś tak. A na lato Montevideo.
Ale te Montevideo oddaję sprzedawcy a on zamawia demówkę Elegance z Chennai i mi te Chennai oddaje.
Ale te Montevideo oddaję sprzedawcy a on zamawia demówkę Elegance z Chennai i mi te Chennai oddaje.
Zacna wymiana, gratuluje. Chennai najładniejsza felga do Arteona ze standardów VW.
A dziękuję. W sumie mógłbym kupić Chennai ale później sprzedawać Montevideo za pół ceny. Same straty. A salonu w sumie to chyba nie obchodzi na jakich felgach jeżdżą demówki.