Android APP
Android APP
Witam wszystkich, od paru dni jestem posiadaczem Arteona 2018. Pytanie, czy jest jakaś nowsza wersja aplikacji, żeby nie łączyć się przez USB, tylko bezprzewodowo? Co za tym idzie, google maps wyświetla mi się tylko na konsoli, a między zegarami już nie chce... jest na to jakiś sposób? Pozdrawiam
Re: Android APP
Aktualizacja softu do wersji 0278 umożliwia działanie bezprzewodowe.
Na zegarach można wyświetlać wtedy wskazówki (strzałki) z google maps, ale nie całą mapę google maps.
Na zegarach można wyświetlać wtedy wskazówki (strzałki) z google maps, ale nie całą mapę google maps.
Można zaktualizować samemu, czy serwis?
A to nie przypadkiem w polifcie dopiero (z drugiej połowy 2019)?Aktualizacja softu do wersji 0278 umożliwia działanie bezprzewodowe.
Arteon R-line 2.0 TDI 190 KM
Ale coś chyba zmieniali już w II połowie 2019 jak przenieśli usb ze schowka na ten plastik/maskownicę obok drążka skrzyni i zmienili wtyk na typ C.
- Osfald
- Senior Member
Tak, zmienili wersję infotimentu i kilka innych pierdół. Mamy Artki z października 2019, rok modelowy 2020 i, po aktualizacji softu, AA jest bezprzewodowo.
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
No właśnie, ja mam z lutego 2019 jeszcze ze starym gniazdem usb w schowku i tu chyba nie zadziała AA bezprzewodowo ?