Apple car
Re: Apple car
Radio mam discover media 8”. Problem niestety nie zniknął. Może ktoś wie jaki jest najnowszy soft do tego radia?
Zgłosiłem usterkę na gwarancji i w tym tygodniu mam wizytę w serwisie. Co ciekawe wczoraj wyświetlił mi się komunikat „przyjmij ustawienia”. Zaakceptowałem i na razie odpukać wszystko działa jak należy, ktoś wie o co może chodzić? Czyżby zrobili coś zdalnie?
- Osfald
- Senior Member
Przejmij ustawienia pojawia się gdy masz kilku użytkowników w systemie. W sytuacji kiedy do rozpoznanego kluczyka mają być załadowane ustawienia innego użytkownika niż te już przypisane to wyświetla się tego typu komunikat z potwierdzeniem.
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem
Coś kojarzę, że taki komunikat pojawia się też po niektórych aktualizacjach nawigacji.
Ave Arteon
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Jakiego masz iPhona? U mnie po przesiadce na 13pro, problem ze zrywaniem minął, na xs i 11 zrywało czasami.
Arteon 2.0 TSI 190HP R-Line
Mam iphone xr.
Jak szybko startuje u was Apple car po uruchomieniu auta? W moim egzemplarzu z 2020r zanim odpali muza upływa nawet 1.30 minuty. Od niedawno mam jeszcze nowego Qashqaia i tu Apple Car odpala w ciągu 2-3 sekund od uruchomienia auta.
Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI 320HP
U mnie włącza się chwilę po uruchomieniu samochodu jak tylko radio połączy się z telefonem.
To ten sam czas co XS, więc jest szansa, że ten rocznik miał coś nie tak, a jak wygląda sprawa z grzaniem się telefonu? Bo ja zauważyłem, że mój XS też mocno się grzał jak był połączony po Car Play.
Praktycznie natychmiast po odpaleniu, muzyka z YT czy Spotify od razu jak w telefonie było w tle odpalone, ale za nim na ekranie się coś pojawi czy odpali Yanosik to chwile potrwa z około minute. Ale muzyka tak jak pisze, działa od razu mimo wyświetlania ładowania czy łączenia na ekranie w samochodzie.
Arteon 2.0 TSI 190HP R-Line
Telefon grzeje się mocno, to prawda. Udało mi się wyeliminować przerywanie spotify i reset radia. Wyłączyłem w ustawieniach opcję "aktywne wifi". Fakt, że powinno działać razem z tą opcją zaznaczoną, ale jak widać nie można mieć wszystkiego:). W serwisie powiedzieli, że znają problem, ale nic nie poradzą, centrala pracuje nad upgrade'm oprogramowania...