Volkswagen Grupa Cichy-Zasada Słupsk
https://g.co/kgs/KA2pSj
Volkswagen Grupa Cichy-Zasada Słupsk
A z www ściągnąłeś 2020 czy 2019? Jaki system plików pendrive?JAP pisze: ↑08.09.2023, 13:03Miałem to samo po aktualizacji oprogramowania do 0278 i serwis nie był w stanie mi pomóc. Walczyłem ponad miesiąc, wyczytałem na niemieckim forum VW wskazówkę aby wgrać na pendrive z usb c aktualizację map ze strony VW i pojeździć z pendrive kilka dni. I faktycznie bodajże po 2 albo 3 dniach nawigacja się w końcu uruchomiła. Nie mam pewności jednak czy to na pewno pomogło czy był to tylko zbieg okoliczności i mapa zaktualizowała się sama z serwera.dzidek pisze: ↑15.08.2023, 22:58Po aktualizacji w ASO do wersji 0278 (mam nadzieje, że nie przekręciłem cyferek) nie działa mi fabryczna nawigacja. Jedyne do czego mi jest potrzebna to kompas, bo się przyzwyczaiłem. Po włączeniu navi mam tylko zarys mapy Europy i komunikat "Nawigacja się uruchamia". I tak od 2 dni. Da się to jakoś usprawnić bez wizyty w ASO?
Arteon 2020
No to jaki jest w końcu najnowszy soft w Arteonach bo już zgłupiałem ? Wczoraj dostałem aktualizację i krok po kroku ją wykonałem. Soft się nie zmienił , nadal jest 0278. Zmieniły się dane nawigacyjne na 23.8.Poniżej zdjęcia krok po kroku. Czy ktoś wie dlaczego soft się nie zmienił po aktualizacji ?
U mnie jednak samo z siebie podskoczyło na 306, bez udziału ASO, czy bez mojej ingerencji.