Jestem pod wrażeniem zaangażowania Moderatora. Jedyne forum Arteona gdzie można otrzymać pomoc i czegoś dowiedzieć się o samochodzie. Dziękuję za cierpliwość i działanie pro bono.
Moderator
Re: Moderator
Ave Arteon
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Obyś Żył Wiecznie!
Pozdrawiam.
MY 2021 R-Line TSI 190 kM
Niestety widzę, że nasze ustawienia na stronie nie dają pełnej ochrony. Pomimo usunięcia postów i blokady używania forum, jeden ze SPAMERów przebił się przez blokady i ponownie zrobił wrzutkę...
Obawiam się, że będzie tego coraz więcej...
Obawiam się, że będzie tego coraz więcej...
Prośba o usunięcie "użytkownika" Michio92 i jego wszystkich postów. Jakiś bot z reklamami udający użytkownika.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM (MY2018)
Wróciłem z tygodniowego urlopu...
Czystka zrobiona. Michio92 zablokowany.
Czystka zrobiona. Michio92 zablokowany.
Moi drodzy, w związku z licznymi obowiązkami jak i sprzedażą Artka muszę zrezygnować z moderacji tego forum.
Mogę przekazać komuś konto (dane logowania) po korespondencji prv i zmianie adresu mail nowego moderatora.
W przypadku gdy nikt nie będzie chciał przejąć tych czynności swoje konto zamknę do końca stycznia 2025 r.
Pozdrawiam,
Elninjo
Mogę przekazać komuś konto (dane logowania) po korespondencji prv i zmianie adresu mail nowego moderatora.
W przypadku gdy nikt nie będzie chciał przejąć tych czynności swoje konto zamknę do końca stycznia 2025 r.
Pozdrawiam,
Elninjo
Szkoda, że odchodzisz.
Ale czas po prostu płynie, ja także sprzedałem ponad pół roku temu.
Nadal jednak czasem zaglądam i zgłaszam wszystko co zauważę.
Oby znalazł się ktoś chętny, do roli moderatora, bo szkoda tego forum i wszystkich tych informacji.
Bez moderacji forum niestety umrze, pod naporem botów.
Ale czas po prostu płynie, ja także sprzedałem ponad pół roku temu.
Nadal jednak czasem zaglądam i zgłaszam wszystko co zauważę.
Oby znalazł się ktoś chętny, do roli moderatora, bo szkoda tego forum i wszystkich tych informacji.
Bez moderacji forum niestety umrze, pod naporem botów.
Były: Xsara II 2.0HDi 90PS 2000 Focus II 1.6TDCi 109PS 2007 Focus III 1.6TDCi 116PS 2012 Mondeo V 2.0TDCi 180PS 2016 Edge 2.0biTDCi 209PS 2018 Arteon 2.0TDi 200PS 2021
Jest: Touareg 3.0TDi 286PS R-Line 2023 Puma 1.0 EcoBoost 155PS ST-Line
Jest: Touareg 3.0TDi 286PS R-Line 2023 Puma 1.0 EcoBoost 155PS ST-Line
Proszę o kontakt kolegę co pisał do Elninjo... Niestety nieudało sie przekazać konta a mnie juz wywaliło z Elninjo.
Może uda sie odzyskać konto ale musimy sie jeszcze raz skontaktować.
Może uda sie odzyskać konto ale musimy sie jeszcze raz skontaktować.
Jak by co mogę sie podjac pomocy w moderowaniu.