Kodowanie samochodów
Re: Kodowanie samochodów
Możliwe. U mnie nie ma czegoś takiego. Wszystko czyta, wszystko skutecznie kasuje.
Spróbuje zainstalować inną wersję VCDS i zobaczę efekt. A jesteś w stanie wskazać konkretnie którego klona kupiłeś ? Bo widzę że VCDS masz nowsze niż ja. Ja mam 24.7 wersję.
Arteon 2.0 TSI Shooting Brake '21 190 KM DNNA | R-Line | DSG DQ381 | DCC | Nashville 245/35 R20 | obniżony o 20 mm
Dziękuję Ci bardzorbul pisze: ↑25.04.2025, 10:41Tu masz wszystko co ja mam aktywowane.ARTEK2018 pisze: ↑24.04.2025, 20:23Nie mogę sobie poradzić z tym co podesłałeś. Wchodzę w adaptację i nie mogę znaleźć np. " sygnały potwierdzenia - wyjście akustyczne zwrotne " . W VCDS wszystko po niemiecku, a w instrukcji po maszemu jak przetłumaczę w translatorze...
Trzeba było uczyć się języków![]()
![]()
Wpisz w szukajke akustische i będzie o wiele łatwiej
Kolego mam jeszcze pytanko. Jak zakodować, żeby po przytrzymaniu przycisku zamykania na pilocie szyby zamknęły się do końca. Jak puszczę przycisk szyby się zatrzymują. Masz u siebie coś takiego zrobione?
Nie mam. Trzymam to się zamykają, puszcze zatrzymują się. Dla mnie to pożądane działanie. Nie wiem czy się to da zrobić ze względów bezpieczeństwa.
W VW CC tak miałem, że domykały się do końca. Może tutaj nie ma takiej możliwości... A szkoda.
Zrobione. Tylko ledwo słychać dźwięk, ale widać tak ma być.ARTEK2018 pisze: ↑25.04.2025, 12:50Dziękuję Ci bardzorbul pisze: ↑25.04.2025, 10:41Tu masz wszystko co ja mam aktywowane.ARTEK2018 pisze: ↑24.04.2025, 20:23Nie mogę sobie poradzić z tym co podesłałeś. Wchodzę w adaptację i nie mogę znaleźć np. " sygnały potwierdzenia - wyjście akustyczne zwrotne " . W VCDS wszystko po niemiecku, a w instrukcji po maszemu jak przetłumaczę w translatorze...
Trzeba było uczyć się języków![]()
![]()
Wpisz w szukajke akustische i będzie o wiele łatwiejDam znać czy się udało.
Dzięki raz jeszcze. Pozdrawiam