Ja tak zrobiłem. Znajdziesz to m.in. w tym wątku:
viewtopic.php?f=2&t=1428
Sluchajac plikow FLAC przez Bluetooth też dzwiek będzie grubo skompresowany max 380-390kbpsArt e on pisze: ↑18.11.2025, 00:54Montowałem razem z porządnym wygłoszeniem drzwi, podłogi, bagażnika i nadkoli (łącznie 25 kg materiałów wygłuszających). Po takim wygluszeniu i wrzuceniu Focala jest spora zmiana ale niestety nie słychać tego na np. Spotify ze względu na słaba jakość plików z ich apki. Choć dziś wyskoczyło mi powiadomienie że wystartowali z bezstratnym FLAC więc moze się polepszy.
Ale juz coś lepiej niż to co było...Rafal pisze: ↑20.11.2025, 20:10Sluchajac plikow FLAC przez Bluetooth też dzwiek będzie grubo skompresowany max 380-390kbpsArt e on pisze: ↑18.11.2025, 00:54Montowałem razem z porządnym wygłoszeniem drzwi, podłogi, bagażnika i nadkoli (łącznie 25 kg materiałów wygłuszających). Po takim wygluszeniu i wrzuceniu Focala jest spora zmiana ale niestety nie słychać tego na np. Spotify ze względu na słaba jakość plików z ich apki. Choć dziś wyskoczyło mi powiadomienie że wystartowali z bezstratnym FLAC więc moze się polepszy.![]()