LPG do 2.0 tsi 190KM
Re: LPG do 2.0 tsi 190KM
Uwielbiam takich ludzi nie rozumiejących kontekstu zdania i ich kryptoreklamy przy tworzeniu postów...Tak jak kriss555 wspomniał chodzi o nowe auto na gwarancji + dokładanie do niego LPG.
Kryptoreklama? Zlamanego grosza ani nawet pół korzyści z tego nie mam kolego . Nie jestem z nimi w żaden sposób związany. Polecam coś, co jest dobre. Gdyby było kiepskie to napisałbym żeby trzymać się od tego z daleka. Nie chodzi tu kompletnie o rocznik czy o model samochodu. Chodzi o sam silnik z bezpośrednim wtryskiem i współpracującą z nim instalacją gazową. Bardzo możliwe, że dedykowanej do Arteona jeszcze nie ma ale nawet jeśli tak jest, to kwestia czasu kiedy się pojawi. Chodzi o samą idee. Ludzie to montują i UWAGA! To działa i ma się dobrze. A co do tej gwarancji. Przeglądnijcie certyfikaty firmy na stronie internetowej, żeby otworzyć umysły .
Kolego dziekujemy za uswiaomienie. Proponuje jednak zachecac do gazu na forum passsta i to w dziale b4 i b5, bo wyzej tez tam nie znajdziesz entuzjastow tego rozwiazania. A najlepiej na forum audi a4 ktorym jezdzisz( chociaz tam rowniez watpie zebys znalazl zrozumienie).
A firma kulczyk tradex juz od kilku dobrych lat nie ma nic wspolnego z vw. To byly czasy golfa 4 czy 5 z silnikiem 1.4 czy 1.6 i i tam uwazam ze rzeczywiscie bylo dobre rozwiazanie
A firma kulczyk tradex juz od kilku dobrych lat nie ma nic wspolnego z vw. To byly czasy golfa 4 czy 5 z silnikiem 1.4 czy 1.6 i i tam uwazam ze rzeczywiscie bylo dobre rozwiazanie
Firma Czakram upoważnia na podstawie umowy .... z 2005 roku.
Pokaż aktualny certyfikat wydany przez VW dla montażu konkretnej instalacji LPG w konkretnych samochodach VW.
To co pokazałeś to niestety jest nic.
No właśnie też szukam gdzie zagazować mojego Volkswagena Arteon 2.0 TSI 190 KM. Mieszkam w Szczecinie i z tego co czytam to zakładają gaz to tych silników tutaj http://autkogaz.szczecin.pl/ , ale chętnie poznam kogoś kto był ich klientem i ma już auto na bezpośrednim wtrysku z gazem. Z opiniami w necie różnie bywa, więc szukam przez fora kogoś kto ma taki silnik z gazem, a najlepiej żeby to był jakiś klient autkogaz z wernyhory.
Gaz i Arteon
@zecik
Ta firma montuje LPG IV generacji.
Czyli za stara instalacja do Arteona.
Powinna być VI generacji.
O utracie gwarancji to chyba wiesz.
Ta firma montuje LPG IV generacji.
Czyli za stara instalacja do Arteona.
Powinna być VI generacji.
O utracie gwarancji to chyba wiesz.
Jak się robi kilka tys km miesięcznie to trzeba pokombinować Proponują mi instalację KME za 4200 zł. Co to znaczy za stara? Chcą założyć coś co nie będzie działało?
IV generacja to pali i LPG i Pb.
kurcze... osobiscie jestem zwolenikiem i fanem LPG w autach... ale jak ktos kupuje fure za 160-200 koła i chce oszczedzać to troche słabe dla mnie jest.... kiedys w Sopocie widzialem w Salone Lellka Porsche nówke Cayenne z LPG (bo klienta się uparł, mimo, że od razu nie stracił gwarancje na silnik, osprzet silnika i układ wydechowy) :):)