Racja, zapomniałem o najbardziej legitnym źródleOsfald pisze: ↑30.03.2026, 23:16Wejdź na swój profil: https://www.volkswagen.pl/pl/connected- ... wagen.html
Tam masz link do najnowszej mapy dla Twojego samochodu.
Aktualizacja map Arteon
Re: Aktualizacja map Arteon
Aktualizował ktoś software w przedlifcie na Discover Pro ? Niby jest jakaś nowa wersja, ale nie mogę jej pobrać przez błąd CarNet. Połączenie z telefonem jest, wszystko ok, ale jak klikam "aktualizuj online", to pokazuje błąd CarNet.
R-Line 2.0 TSI 190 2018
Bo w przed lifcie tak się nie da.
Musisz sprawdzić, jaką wersję SWTrain masz i pobrać nową z MIB Solutions. Instalujesz z pena USB.
Musisz sprawdzić, jaką wersję SWTrain masz i pobrać nową z MIB Solutions. Instalujesz z pena USB.
-
mariusz123a
- Senior Member
U mnie poszła aktualizacja online, nie łączyłem auta z telefonem i z wi-fi garażowym, pobrał sobie sam przez e-sim. Wyskoczył błąd SOS, ale po restarcie DP wszystko wróciło do normy.
Dzięki, będę musiał spróbować.mariusz123a pisze: ↑02.04.2026, 08:16U mnie poszła aktualizacja online, nie łączyłem auta z telefonem i z wi-fi garażowym, pobrał sobie sam przez e-sim. Wyskoczył błąd SOS, ale po restarcie DP wszystko wróciło do normy.
R-Line 2.0 TSI 190 2018
- Osfald
- Senior Member
Nie, nie mam plusa. Wejdź na link, zaloguj się, przewiń w dół. Znajdź link.
Jesli nie widzisz to być może jesteś skazany na aktualizacje OTA.
Arteon 2.0 TSI i cztery dwudziestki nadal pracują w firmie. Sobie sprawiłem 3L kota V6 z kompresorem