czy ktokolwiek zastąpił układ wydechowy
czy ktokolwiek zastąpił układ wydechowy
Czy ktoś jeszcze zmienił układ wydechowy? Czy rura spadowa z Golfa GTI będzie pasować?
Re: czy ktokolwiek zastąpił układ wydechowy
Przepraszam kolego, a czym jest rura spadowa? Masz na myśli downpipe? (element łączący kolektor wydechowy z łącznikiem elasycznym)
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat 732-193-702
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Ja 10 kwietnia będę robił Cat-Back w MG
Arteon R-Line 2.0 TSI(280) 350 4x4
0-100 4.5s RL
100-200 11.4s RL
Speed-Buster
VWR600
0-100 4.5s RL
100-200 11.4s RL
Speed-Buster
VWR600
Też się przymierzam. Robiłem w MG u Michała Passata B8 w Cat-Backu !!
Na razie mam wycenę bez terminu, czaję się z decyzją (super że idziesz na pierwszy ogień)
Jak zrobisz to miło by było się spotkać, muszę to odsłuchać przy wyższych prędkościach.
Na co dzień w Arteonie korzystam z trybu indywidual (wszystko na sport tylko zawieszenie komfort), oczywiście generowany dźwięk tłumika też na sport !!! ( generator pracuje jak rasowe V6 :):) i tu jest pora na ALE !!!
Na dłuższej trasie przechodzę w tryb komfort (generator tłumika wyłączony) !!! Ta cisza jest relaksująca i to mi pasuje W Passacie nie da się wyłączyć tłumików, pracują cały czas.
Reasumując - czym więcej warkotu tym lepiej, ale dopiero w Arteonie doceniłem ciszę ( oczywiście tylko na trasie)
VW Passat B8 Cat Back - https://youtu.be/Q3KvhtJVepQ
Z ciekawosci, ile taka pszyjemnosc kosztuje? W VW Leasing jestem i tak odciety od przeróbek
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
Ja u Michała robię Catback na seryjnych klapach, żeby można było właśnie przez ECU sterować klapami
Oczywiście jak tylko będzie zrobione to się podzielę, chociaż też się zastanawiam jak będzie z głośnością w poszczególnych trybachna trasie przy 140.
Jak gdzieś jadę na chilloucie to raczej maks 140, jak się gdzieś spieszę to 0/1 kowo pełnym ogniem
Oczywiście jak tylko będzie zrobione to się podzielę, chociaż też się zastanawiam jak będzie z głośnością w poszczególnych trybachna trasie przy 140.
Jak gdzieś jadę na chilloucie to raczej maks 140, jak się gdzieś spieszę to 0/1 kowo pełnym ogniem
Arteon R-Line 2.0 TSI(280) 350 4x4
0-100 4.5s RL
100-200 11.4s RL
Speed-Buster
VWR600
0-100 4.5s RL
100-200 11.4s RL
Speed-Buster
VWR600
Ma ktoś w planach zrobienie wydechu w 190 TSI? Mysle ze tez powinien ładnie pyrkać ten silnik
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
jw. podpinam się, czekam