Kolo zapasowe wymiary
Re: Kolo zapasowe wymiary
Panowie, a jak zamówię pełnowymiarowe koło zapasowe (19 lub 18) to czy zmniejszona będzie powierzchnia bagażnika poprzez zastosowanie podwyższonej podłogi? Ma ktoś pełnowymiarowe koło? Możecie zrobić zdjęcie jak to wygląda?
Witam,czy możecie podpowiedzieć jakie koło wrzucę przy dynaudio?Bo nie mam nic..nawet zestawu naprawczego.
Coś musisz mieć, albo zestaw albo koło dojazdowe albo koło zapasowe.
Nie ma (chyba) opcji "nic nie mam".
Nie ma (chyba) opcji "nic nie mam".
Zrobię zdjęcie dziś, co jest.
Jest taka opcja, jeśli na wyposażeniu śa opony samouszczelniające się - wtedy VW nie daje nic nawet zestawu naprawczego
Arteon R-line 190 TSI PureWhite
Ja zamówiłem samochód bez pełnowymiarowego koła i jedyne co mi dali to wytłoczkę styropianową, ale nie było w niej nawet lewarka i klucza do kół. Zamawiając pełnowymiarowe koło podłoga się podwyższa o kilkanaście(dziesiąt) mm, w tym wątku masz zdjęcie jak to wygląda: viewtopic.php?f=3&t=59&hilit=ko%C5%82o+ ... e&start=10
Jestem na etapie kompletowania zestawu. Kupiłem koło dojazdowe w rozm. R18, które idealnie pasuje do dziury w bagażniku. Obawiam się, że już R19 może nie wejść. Do tego chyba dokupię wytłoczkę (1Z0012115B) taką jak miałem w Octavii bo przymierzałem i ładnie się licuje z podłogą, ale muszę sprawdzić czy lewarek do Arteona będzie w niej dobrze leżał
EDIT: wytłoczka ze Skody nie zda egzaminu bo lewarek do Arteona/Passata B8 inaczej się składa.
Jestem na etapie kompletowania zestawu. Kupiłem koło dojazdowe w rozm. R18, które idealnie pasuje do dziury w bagażniku. Obawiam się, że już R19 może nie wejść. Do tego chyba dokupię wytłoczkę (1Z0012115B) taką jak miałem w Octavii bo przymierzałem i ładnie się licuje z podłogą, ale muszę sprawdzić czy lewarek do Arteona będzie w niej dobrze leżał
EDIT: wytłoczka ze Skody nie zda egzaminu bo lewarek do Arteona/Passata B8 inaczej się składa.
Ostatnio zmieniony 11.03.2018, 22:44 przez Lazi, łącznie zmieniany 1 raz.
A czy subwoofer wejdzie w tą dojazdowke?
Jak dasz jego wymiary to mogę sprawdzić.
Srednica jego to 37cm.
A ma ktoś z was dojazdowe koło? Jak ono wygląda w bagażniku? Też zmniejsza się bagażnik?