Wrocław, Arteon Kurkuma - idiota
Re: Wrocław, Arteon Kurkuma - idiota
To nie ja :-) Ale Ty tez złamałeś przepis Kolego... nie zatrzymałeś się przed zielona strzałką....
2.0 TSI 190 KM
cyt. : Istotne jest, że nie zatrzymanie się przed sygnalizatorem tylko (nawet powolny) przejazd mimo świecenia zielonej strzałki jest traktowane jako przejazd przez skrzyżowanie na czerwonym świetle (mandat od 300 do 500 zł i 6 punktów karnych).
2.0 TSI 190 KM
Jak to w Polsce. Kurkuma już nie jest tematem a Marcina trzeba wybatożyć bo się nie zatrzymał przed strzałką. A że debil prawie przejechał grupę pieszych? Już nie ważne.. Dramat..
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Czy ja napisałem że nieważne? Bez dwóch zdań kretyn i tyle. ..tylko byłbym ostrożny przed wrzucaniem tego typu filmów na Yt, sam naraża się na krytykę....
2.0 TSI 190 KM
Wybacz ale krytykę np. twoją? To tylko świadczy o tobie że jest po prostu upierdliwy. Nic więcej.
Co najwyżej Twoje komentarze są upierdliwe... Na tym polegają zasady forum..każdy może się wypowiedzieć. Przykro że tego nie rozumiesz. Wracając do tematu - wg prawa jeden i drugi złamał przepisy.... Kurkuma niepodważalnie stworzył zagrożenie dla życia przechodniów, autor postu nie.... ale mandat by dostał. Kropka.
2.0 TSI 190 KM
To co mnie drażni to fakt, ze mając wideorejestrator nagle stajemy się sędziami na drodze...a nie widzimy własnych przewinień. Jeszcze raz podkreślę, że zachowanie kurkumy jak najbardziej zasługuje na najwyższa karę...ale nie sadze, by na forum znalazł się ktoś kto choć raz w życiu - np. przez nieuwagę, albo w obawie że ktoś wjedzie w tył nie przejechał na czerwonym... Najłatwiej jest kogoś skrytykować, nie widząc własnych błędów. To jest właśnie polskie zachowanie.
2.0 TSI 190 KM
- pablo_bios
- Member
- Kontakt:
Wracając do sedna, to o tym Arteonie był duży wątek na FB - grupa: Wrocław - sorry, że nie w temacie. "Śledztwo" wykazało, że to kobieta, podobno nie pierwszy jej taki popis, ludzie opisywali też inne.
www.instagram.com/pablobios
www.project-car.pl
Profesjonalne doradztwo przy zakupie samochodu.
tel. 725 081 724
Profesjonalne doradztwo przy zakupie samochodu.
tel. 725 081 724
Zgadzam się, trudno żeby nie były upierdliwe w reakcji na twoje upierdliwe komentarze.
Kropka - cokolwiek ona dla ciebie znaczy, a mniemam że to ty zwykle kończysz temat a nie inni.
Bez odbioru.