Co można zmienić w Arteonie - modyfikacje
Re: Co można zmienić w Arteonie - modyfikacje
Kolega mial na mysli googleviev ktore w arteonach i tak nie ma od poczatku bo vw zerwal wspolprace z google. W samochodach z discovery pro chyba do czerwca 2017 byl widok mapy goole earth i byla to super sprawa. Potem przyszedl mail ze wylaczaja i chyba juz od poczatku 2018 nie dziala. A discovery oprocz obrazu nigdy nie bralo danych z googla
- Blazio1946
- Posting Freak
Czy ktoś z Was zabudował lewą część bagażnika, chodzi mi o przegrodke taką jak po prawej stronke. Albo znalazł firmę co robi takie rzeczy?
A tak miało wyglądać wnętrze Arteona
- Załączniki
-
- Volkswagen Arteon Review interiro.png (255.57 KiB) Przejrzano 17222 razy
2.0 TSI 190 KM
tak naprawdę wiele się nie różni, ale moim zdaniem Arteon jest testem, który ma pokazać jak klienci odbiorą VW i chęć wejść do premium. Patrzą na jakie koszta zdecydują się klienci, stąd również przełożenie wnętrza z Passerati - po to by zaoszczędzić pieniądze, gdyby arteon okazał się klapą. Myślę, że VW tak naprawdę dopiero pokaże model, który faktycznie wejdzie do klasy premium bez tego całego pieprzenia etc.
Moim zdaniem zmienią wnętrze ale nadal to będzie plastik jaki jest. Jako grupa nie mają roztrzału VW, Bugatti tylko VW, Audi, Porsche. I zakres cen na siebie zachodzi. Phaeton już pokazał jak ludzie odbierają VW. To konkurent dla Forda, Opla, Mazdy, czy Puga. Tyle i aż tyle. I nic więcej.
Arteon 2.0 TSI 280 KM Silver Pyrit
Zgodzę się tym co napisał Rkarcz. VAG nie zdecyduje się na super jakość, bo zaczną walczyć sami ze sobą, wewnątrz grupy. A to niest dla nich bez sensu, bo konkurencja na rynku jest duża..
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat 732-193-702
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Taka siatka na rzepy za 20pln.Blazio1946 pisze: ↑25.03.2018, 13:36Czy ktoś z Was zabudował lewą część bagażnika, chodzi mi o przegrodke taką jak po prawej stronke. Albo znalazł firmę co robi takie rzeczy?
- Blazio1946
- Posting Freak
Zajebiście brawo za pomysł.
W aso nic nie mogą zaproponować.
W aso nic nie mogą zaproponować.
co ty gadasz, mi gość za free dołożył lodówkę na browara w to miejsce ..
Teraz 29pln. http://allegro.pl/siatka-do-bagaznika-a ... 03472.html
Ale nie wiem czy ta lodówka na browar nie lepsza
Ale nie wiem czy ta lodówka na browar nie lepsza