Kurde, i tak źle, i tak niedobrze... Ja chcę wnętrze R-Line z fotelami z Elegance w takim razie Jeździłem R-Line testowo, ale zbyt krótko, by zauważyć jakieś niedogodności w konstrukcji fotela. Wręcz było mi wygodnie, ale jak napisałeś, to można zazwyczaj stwierdzić dopiero podczas dłużej jazdy. Ja nie miałem okazji. Zagłówki mi nie przeszkadzają, ale głupio by było, gdybym niechcący wybrał mniej wygodne fotele.drzewko pisze: Jeździłem obiema wersjami i te fotele w r-line są bardziej twarde no i mają bynajmniej dla mnie gorsze ( w sensie komfortu) zagłówki bo można je regulować tylko na wysokość. Dlatego zrezygnowałem z ładniejszego zderzaka i czarnej podsufitki jaka jest w r-line dla większego komfortu w elegance.
Wszystko zależy co Tobie sprawi większy komfort bo może wolisz twardsze oparcie i siedzisko. Różnica w pierwszym kontakcie może nie jest aż tak duża ale po 3h jazdy jednym i drugim dało się odczuć że te w r-line doprowadziły do sytuacji w której człowiek przypomina sobie że ma d...ę . Oba auta którymi jeździłem miały skórzaną tapicerkę.
Masz porównanie do passata może? fotele passata są odpowiednikiem foteli z Arteona elegance, czy gdzieś pośrodku między Arteonem R-line?