Co można zmienić w Arteonie - modyfikacje
Re: Co można zmienić w Arteonie - modyfikacje
Tak, bez problemu, jak ściągniesz boczek drzwi to dosłownie 15 minut roboty, potem dwie śrubki , ściągamy plastikowy uchwyt i gotowe , dzisiaj to przerabiałem.
@tom-998
rozumiem że z elektroniką nie ma żadnego problemu i nie trzeba nic przypadkiem kodować wymieniając cały włącznik?
rozumiem że z elektroniką nie ma żadnego problemu i nie trzeba nic przypadkiem kodować wymieniając cały włącznik?
Ja jak będę miał samochód to to są dwie rzeczy do zrobienia: zagłówki na dwu kierunkowe i osłonka słoneczna na taką co się wysuwa jak w passacie. zobaczę może się uda z mojego Passata zamienić
To nie bedzie problemu z obiciem. Myslalem juz nad tym ale nie wiedzialem wlasnie czy da sie to bez problemu zdemontowac a to konieczne dla dobrego efektu. Koszt powinien sie zamknac w 1tys zl.
Ja bardzo chetnie bym wymienil tylny podlokietnik.
Ten ktory fabrycznie jest zamontowany z ta dziura na kubki to nie pasuje do takiego auta, raczej do polo.
wyglada bardzo tanio i ochydnie.
czy ktos wie czy istnieje jakis podlokietnik z innego modelu ktory z wymiarow pasuje, ale ma jakis zamykany lub zasuwany schowek ?
(na przyklad z passata b6)
Ten ktory fabrycznie jest zamontowany z ta dziura na kubki to nie pasuje do takiego auta, raczej do polo.
czy ktos wie czy istnieje jakis podlokietnik z innego modelu ktory z wymiarow pasuje, ale ma jakis zamykany lub zasuwany schowek ?
- pablo_bios
- Member
- Kontakt:
Dokładnie, przy podłokietniku z tyłu się nie popisali niestetyzs77706 pisze: ↑08.04.2018, 11:33Ja bardzo chetnie bym wymienil tylny podlokietnik.
www.instagram.com/pablobios
www.project-car.pl
Profesjonalne doradztwo przy zakupie samochodu.
tel. 725 081 724
Profesjonalne doradztwo przy zakupie samochodu.
tel. 725 081 724
Dla zainteresowanych tematem półeczki w bagażniku:
W Etce: Kody oznaczają: Czy ktoś wyjaśniał w VW dlaczego czasem jest a czasem nie ma? Wydaje się , ze BOA powinno uwzględniac Polskę.
W Etce: Kody oznaczają: Czy ktoś wyjaśniał w VW dlaczego czasem jest a czasem nie ma? Wydaje się , ze BOA powinno uwzględniac Polskę.
Półeczkę kupiłem, jednak okazuje się, że muszę wymienić cały boczek. Póki co temat odpuściłem.