zaparowany led
zaparowany led
Witam,
jak w temacie kilka dni temu zauważyłem taką sytuację, mianowicie skraplającą się parę w prawiej lampie.
Miał ktoś taki przypadek?
Wiem, że czasem w nowych samochodach pojawiają się parujące reflektory ale to tylko przez moment. Ja użytkuję auto od grudnia.
jak w temacie kilka dni temu zauważyłem taką sytuację, mianowicie skraplającą się parę w prawiej lampie.
Miał ktoś taki przypadek?
Wiem, że czasem w nowych samochodach pojawiają się parujące reflektory ale to tylko przez moment. Ja użytkuję auto od grudnia.
Re: zaparowany led
Wygląda dość poważnie. Ja u siebie zaraz po odbiorze zauważyłem takie coś jak na zdjęciu:
- pablo_bios
- Member
- Kontakt:
Dziwna sprawa, wygląda na jakieś rozszczelnienie skoro dopiero po kilku miesiącach wyszło. Ja jechałbym od razu do ASO.
www.instagram.com/pablobios
www.project-car.pl
Profesjonalne doradztwo przy zakupie samochodu.
tel. 725 081 724
Profesjonalne doradztwo przy zakupie samochodu.
tel. 725 081 724
Klasyczna sytuacja. W superbie III to samo, koledze Guttentager też coś takiego wyszło po wyjeździe z salonu: https://zapodaj.net/7dac1235b8201.jpg.html
Z tego co słyszałem to dopóki nie ściekają kropelki to powinno być git i że to normalne, bo ledowe reflektory nie mają całkowitej szczelności. ¯\_(ツ)_/¯
Z tego co słyszałem to dopóki nie ściekają kropelki to powinno być git i że to normalne, bo ledowe reflektory nie mają całkowitej szczelności. ¯\_(ツ)_/¯
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
To jest do reklamacji, tam jest juz woda nie para. Tak byc nie powinno, jesz i reklamuj. Moze sie jakis odpowietrznik przytkal ale niech aso nad tym mysli
A kilka dni wcześniej padało / byłeś na myjni ? Czy ta woda jest już jakiś czas? Jak teraz to wygląda?
VW Arteon R-Line 2.0 TSI 190
Trudno powiedzieć, dość regularnie myję samochód.
Jak dla mnie do reklamacji, u mnie takie zjawisko nie występuje. Myję auto raz w tyg.
Nawet jakbyś auto pod wodą miał zaparkowane, to takiego efektu nie powinno być. Zgadzam się z przedmówcami, zgłaszałbym w ASO.
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat 732-193-702
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało