Czas oczekiwania na samochód
Re: Czas oczekiwania na samochód
Odbieram auto 30.05 , byłem obejrzeć jak się prezentuje moja kurkuma. Na placu było ok. 10 arteonow gotowych do odbioru więc ktoś chyba bardzo pieprzy:) króluje kolor czarny, ewidentnie. Ale panowie za wczasu i oczywiście to kwestia gustu ale czarny kolor i czarne felgi wyglądają słabo. Lakier auta ma większą intensywność i felgi wyglądają jak z plastiku. Taka moja ocena
Wiadomo że kwestia gustu...ja miałem duże obawy zmawiajac czarne felgi do pyrita... Ale jak dla mnie wyglądają świetnie
2.0 TSI 190 KM
https://www.pb.pl/volkswagen-wstrzymal- ... sli-930643
chyba czas oczekiwania sie niecooooo wydłuży. Miałem odebrać arteona w połowie czerwca ,ale widzę że jednak VW znowu pokazał środkowy palec swoim klientom
chyba czas oczekiwania sie niecooooo wydłuży. Miałem odebrać arteona w połowie czerwca ,ale widzę że jednak VW znowu pokazał środkowy palec swoim klientom
Dzień dobry,
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć w jaki sposób sprawdzacie status Waszego zamówienia? Mój dealer stwierdził, że nie ma systemu on-line do sprawdzania statusu i on będzie informował o postępie zamówienia.
Trochę mnie to zaskoczyło, stąd też moje pytanie na forum.
Co do samego zamówienia, złożone 28.05 Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM z planowanym terminem na przełomie lipca/sierpnia.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć w jaki sposób sprawdzacie status Waszego zamówienia? Mój dealer stwierdził, że nie ma systemu on-line do sprawdzania statusu i on będzie informował o postępie zamówienia.
Trochę mnie to zaskoczyło, stąd też moje pytanie na forum.
Co do samego zamówienia, złożone 28.05 Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM z planowanym terminem na przełomie lipca/sierpnia.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Arteon Elegance 2.0 TSI 190KM 2018
- Blazio1946
- Posting Freak
Prawdę powiedział.
@up @up - no nie wiem mnie mój informował na każdą moją prośbę włącznie z informacją, gdzie jest samochód, co już wykonali, w którym tygodniu będzie u niego w salonie etc.
są 3 opcje - I - mają dostęp ale nie chce się @yaaber przekazywać Ci informacji II - nie mają naprawdę III - mój handlowiec miał dobry bajer i z doświadczenia po okresie od złożonego zamówienia wiedział mniej więcej na jakim etapie jest produkcja i tak mi przekazywał Fakt jest taki, że co do tygodnia a nawet dnia zgadł, kiedy auto dotrze do salonu
są 3 opcje - I - mają dostęp ale nie chce się @yaaber przekazywać Ci informacji II - nie mają naprawdę III - mój handlowiec miał dobry bajer i z doświadczenia po okresie od złożonego zamówienia wiedział mniej więcej na jakim etapie jest produkcja i tak mi przekazywał Fakt jest taki, że co do tygodnia a nawet dnia zgadł, kiedy auto dotrze do salonu
Mają system mają, https://dealerportal.vw-group.com/
Ja nawet dostałem prnt screena z systemu jak była znana data produkcji auta.
Ja nawet dostałem prnt screena z systemu jak była znana data produkcji auta.
System oczywiście mają, poleconymi nie wysyłają zamówień Ale nie mają systemu dla klientów.